Home » Lifestyle » Генералската внучка аут от „Фермата“ СНИМКИ
Генералската внучка аут от „Фермата“ СНИМКИ
Генералската внучка аут от „Фермата“ СНИМКИ

Генералската внучка аут от „Фермата“ СНИМКИ

Последният шеф на УБО ген. Георги Милушев пожела успех на Гергана, но тя загуби дуела с Росица

Последният шеф на УБО и един от най-приближените до Тодор Живков – ген. Георги Милушев, публично декларира подкрепата си към внучката си Гергана в риалитито „Фермата“. Тази вечер Гергана е единият от дуелистите, който се състезава на арената за битки, за да остане в шоуто.

Голямата изненада за Гери и за опонентката й Роси беше новината, която водещите Иван и Андрей обявиха – че от този сезон преди началото на битките дуелистите ще гледат видеа с близките си. Освен приятелите и любимите й мъже – съпругът й Николай и синът й Матей, Гери не скри вълнението си от окуражителните думи на родителите си и дядо си. Те ясно показаха, че я подкрепят и й ожелаха късмет в битката. За съжаление богатата наследница не успя да се справи с конкурентката си – Росица от отбора на емигрантите, която я победи в три от четирите битки, в които се изправиха една срещу друга.

Дори напътствията и насоките, които получаваше от най-големия си критик до момента Ивайло Караньотов, не й помогнаха да се добере до победата. На изпроводяк Гергана не скри пред Иван и Андрей разочарованието си от напускането, тъй като според нея не е успяла да се докаже достатъчно. Съотборниците й също се разделиха с нея със сълзи на очи, което е доказателство, че Гергана успя, макар и за седмица, да промени мнението на мнозина за себе си.


Марица

Оценките на читателите
Общо: 0 Общо гласували: 0
Коментирай чрез Фейсбук

loading...

Вашият коментар

error: Внимание: Съдържанието е защитено !!