Home » Клюки » Гърми огромен скандал около Ричард – мъж се изфука, че е правил секс с Мистър София!
Гърми огромен скандал около Ричард - мъж се изфука, че е правил секс с Мистър София!
Гърми огромен скандал около Ричард - мъж се изфука, че е правил секс с Мистър София!

Гърми огромен скандал около Ричард – мъж се изфука, че е правил секс с Мистър София!

За сексуалната ориентация на скандалния фитнес инструктор и участник във „ВИП брадър“ Ричард Величков се шушука отдавна. Под статус на красивата Бориса Тютюнджиева виждаме коментар, който потвърждава тези слухове. Непознат мъж категорично заявява, че е правил секс с Мистър София и подложи за пореден път мъжеството му под съмнение, пише в. „ШОУ“.

Моделката Бориса Тютюнджиева изрази възмущението си от Ричард със статус в социалната мрежа. „Този Ричард ли е, какъвто и там да е… предизвиква истинска агресия в мен…колкото и да го бият, малко му е“, написа тя. И коментарите на нейните виртуални приятели заваляха един след друг. Впечатление ни направи обаче написаното от Цено Зарев: „Аз съм го чукал в Мадан“.

От профила на мъжа не можем да съберем информация за него, което ни навежда на мисълта, че е скрит и дори фалшив. Не знаем кой се крие за това име и дали наистина е преглеждал „задния двор“ на Ричи. Но ако човек се разрови сред коментари под публикации за въпросния фитнес инструктор, ще попадне на още подобни твърдения, които поставят сериозен въпрос относно неговата сексуална ориентация.

„Няма да се изненадам, ако прави секс за пари или за постигане на целите си и с мъже. Той е готов да мине през всичко, за да стане популярен. Всички знаем, че си е платил титлата „Мистър София“, дал е около 3000 лв. на организатора“, казва през „ШОУ“ наш източник, запознат с шашмите на Ричард.

Величков се превърна в най-осмиваната личност в цялата история на ‚ВИП брадър‘. Толкова негативни коментари не е имало досега. Особено от страна на женското съсловие, които са шашардисани от твърденията му, че е оправил Розмари няколко пъти. Че дори ревеше и се тръшкаше като първолак в изповедалнята, че това всъщност се е случило. Рейтингът, за който не спира да говори, рязко му спадна и едва ли ще има момиче, което от тук нататък ще му пусне.

 Гърми огромен скандал около Ричард - мъж се изфука, че е правил секс с Мистър София!

Източник: www.blitz.bg

Оценките на читателите
Общо: 0 Общо гласували: 0
Коментирай чрез Фейсбук

loading...

Вашият коментар

error: Внимание: Съдържанието е защитено !!