Home » България » Гадже малтретирало участничка от „Фермата“
Фермата
Фермата

Гадже малтретирало участничка от „Фермата“

Една от най-милите и хрисими участнички в новия сезон на „Фермата“ – Александра, се оказа момиче с доста тежка житейска съдба.

В откровен разговор с останалите фермерки в стопанството. Алекандра разказа, че е имала кошмарна 3-годишна връзка с мъж, който буквално й е съсипал живота.

Поведението на вече бившето й гадже било наистина брутално – той пиел и я малтретирал както физически, така и психическиВъпреки това Александра продължавала силно да го обича и да се опитва да запази връзката им, дори била готова да създаде семейство с него.

Младата жена признава, че многократно му прощавала и оставала с него, не защото искала, а защото смятала, че така е редно.

Цели три години били нужни на Александра, за да вземе крайното решение да го напусне.

Тръгнала си, чак когато тормозът се отразил на здравето й и организмът й се сринал. Тя се разболяла от анемия и започнала да припада.

Александра разказа в шоуто, че й е било нужно адски много време, за да се отърси от кошмара, който е преживяла, но успяла да се справи и днес е добре.

Вече е готова за нов етап в живота си и за нова любов, която се надява, че ще намери след „Фермата“. А защо не и в самото предаване, смятат нейните съфермери, според които между Александра и един от участниците в риалитито прехвърчат симпатии още от самото начало.

Източник: HotArena

Коментирай чрез Фейсбук

loading...

Гадже малтретирало участничка от „Фермата“
Оценете тази публикация

Вашият коментар

Inline
Inline