Home » Клюки » Филип Плейн изрита Моника Валериева веднага след драмите
Филип Плейн изрита Моника Валериева веднага след драмите
Филип Плейн изрита Моника Валериева веднага след драмите

Филип Плейн изрита Моника Валериева веднага след драмите

Плейн се възползва от това, че Морган има рожден ден, за да признае пред цял свят, че винаги ще я обича и се е наслаждавал на макс на всяка една минута, в която е бил с нея.

Happy 30th birthday, Monchi !! Hope that all your dreams come true and that you will find what you are looking for …… loved being with you and enjoyed every minute with you …….Miss you and will always love you“

„Честит рожден ден, Мончи! Надявам се всичките ти мечти да се сбъднат и да откриеш това, което търсиш… обичах да бъда с теб и се наслаждавах на всяка минута с теб ……. Липсваш ми и винаги ще те обичам“

С тези думи той красноречиво показва, че Валериева е била просто поредната еднодневка, с която се е опитвал да забрави Морган, но не е успял.

Двамата с Морган имаха бурна връзка и дори бяха сгодени. Моника се възползва от мимолетните желания на дизайнера, за да си направи силен пиар, но всяко нещо си има своите минуси.

Едва няколко часа след като гръмна с новината, че е в имението на Филип Плейн и започнаха скандалите с бившата му Морган Осман, профилът на родната красавица бе мистериозно изтрит от „Инстаграм“. Тя обаче не обвини бившата изгора на Плейн за това, а посочи, че това най-вероятно е човек с много големи връзки в социалната мрежа, тъй като тя има над 100 000 реални последователи.
Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар