Home » България » Фейсбук война! Майка с количка и млада шофьорка си разменят грозни реплики

Фейсбук война! Майка с количка и млада шофьорка си разменят грозни реплики

Майка с бебе на ръце се възмути от наглото паркиране на младо момиче в софийския квартал „Редута“ и постна нейна снимка във фейсбук. Публикацията събра много негативни коментари относно поведението на младата дама и и бе споделена над 3000 пъти.

Ето и целия пост на майката Стефка Иванова.

„Току-що си вървя към парка с количката и тази нова гражданка спря на тротоара точно пред нас, като тотално запречи пътя.

На въпроса откъде да мина каза, че не я интересува. Помолих я да си премести колата на съседните 2 празни паркоместа – пълен игнор, заключи и тръгна да си ходи.Два варианта имах – да сляза по натовареното платно с количката или да се разправям. Изваждам ключовете си ѝ казах, че ако не си премести колата, цялата ще я ожуля. Е, върна се. Каза, че сяда в колата без да я премести и че може да седи цял ден. Тръгнах да се обаждам в районното. Премести си колата на паркомястото.

Попитах я толкова ли трудно беше? Тя излезе и взе да ме бута, викайки да изчезвам. Ха, да ме бута мен, wtf??? Напомних ѝ, че вече е в града и има правила, а с нейното поведение да се държи така на мегдана в селото, от което идва.

Еее, откачи тази кандидат-гражданка. Взе да звъни на някой, крещейки какво ще ми се случи. Казах ѝ да предаде на когото там ще идва да дойде да ме търси в парка, че бебето ми иска да спи, докато е на разходка… Е, в парка сме… чакаме…

Аман от простащина и агресия. Понякога човек може и да напусне селото, но селото няма да го напусне. Разпространете, все някой я познава тази, ей така, за назидание“, пише Иванова.

Девойката с черното Ауди, която е препречила пътя на майката с количка също написа своята версия във фейсбук.

Ето разказа на младата шофьорка Ангелова:

„Вчера бях нападната с оръжие – “ключове” от майка с количка в столичния квартал Редута. Паркирайки колата си на частен паркинг пред офис за отоплителни инсталации, жената скочи срещу мен със заплахи размахвайки ключове. Направих и път да мине, но тя продължи да ме заплашва. Видимо е лабилна и явно в следродилна депресия. Позволила си е да сподели лични мои данни и снимки на номера на автомобила ми с ругатни и обиди по мой адрес във голям обсег от социалните мрежи. Направила ми е регистрации в сайтове за запознанства с моя email телефон и снимка, което минава всички граници. Настройва омраза и се вживява като жертва. Жалко, че в България има такива майки. Тя беше буквално освирепяла като върколак. Споделете, за са достигне до повече хора. Благодаря!“.

Самата Стефка Иванова, обаче, показа чат между двете, в който Ангелова настоява да изтрие публикацията си. Освен това въпросното Ауди е било засечено да паркира неправилно и в столичния квартал „Дружба“ от наблюдателни хора в групата „Гражданите“.

Фейсбук война! Майка с количка и млада шофьорка си разменят грозни реплики
България
Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Google изгражда центрове за данни в Тайван

През 2007 г. Google обяви плана си за изграждане на центрове за данни в Азия. ...

Каквото и да говорят неприятелите

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати. Каквото ...

Турция е нанесла въздушни удари

Турската армия е осъществила през нощта въздушни удари в района на сирийско-иракската граница, за да ...

Гриша Ганчев потвърди – Милош Крушчич ще води ЦСКА

Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев потвърди за dsport.bg, че Милош Крушчич ще бъде старши треньор ...

Пендаровски: България няма да блокира преговорите ни с ЕС

Българската позиция за бъдещето на интеграцията на Северна Македония е вътрешен въпрос и няма да ...

Масов фалит на авиокомпании

Поредната икономическа криза е на прага, предупреждават анализатори. Редица фактори за нейното идване вече са ...