Home » Lifestyle » Евгения Борисова скандално: Родни дизайнери завлечени с огромни суми в Световната седмица на модата! (виж тук)
Евгения Борисова скандално: Родни дизайнери завлечени с огромни суми в Световната седмица на модата! (виж тук)
Евгения Борисова скандално: Родни дизайнери завлечени с огромни суми в Световната седмица на модата! (виж тук)

Евгения Борисова скандално: Родни дизайнери завлечени с огромни суми в Световната седмица на модата! (виж тук)

Евгения Борисова алармира за огромната измама!

Голямата наша дизайнерка Евгения Борисова скандализира обществеността с разкритие за огромна измама в престижната Световна седмица на модата. Предаваме думите й без редакторска намеса:

Евгения Борисова

Евгения Борисова

За крупна измама алармира дизайнерката Евгения Борисова

„Преди две години бях измамена от световна организация за организиране на събития и на мен. Заедно с поне 30 участника от целия свят ни бяха откраднати големи суми пари. Които не ни бяха върнати и се наложи всеки да се обърне към правовите органи и полицията на своите държави.

Тези от Европа не успяха да потърсят помощ от своите държави. Защото се оказва, че в цяла Европа мирише еднакво на развалено. От Русия се отказаха да търсят правата си, защото решиха, че нямат шанс с тези обтегнати отношения с Европа.

От Нова Зеландия и Уганда разговорът ни приключи след като ми пожелаха успех и изразиха съчувствие.

От моята държава имаше още едно измамено лице, което в момента ще оставя само да избере иска ли да постави името си под този пост и да се обяви като потърпевшо в публичното пространство.

Обърнах се към ГДБОП или по точно към отдел за борба с кибер престъпленията, защото това от началото до края се оказа добре работеща и планирана девет годишна схема без да се налага срещата ни с въпросните престъпници. Те имат история и си служат с лица от световния моден свят открито и непритеснявани.

Накратко нашата полиция, от която толкова се страхуваме и на която толкова разчитаме не ми обърна никакво внимание. И реши, че тези изроди не са измамници, а просто според тях били изпаднали в затруднено положение, взеха всички доказателства и материали.

Които бях подготвила, сложиха ги в един джоб и си измиха ръцете със СДВР-София като не си направиха трудът за НИЩО.

Започнаха едни призовки и едни глупости да отида да им обясня какво се е случило и защо се оплаквам. Отидох един път и на вратата чаках с крадци, джебчий, цигани и т.н . Обяснявах се два часа и накрая ми казаха, че нямат ксерокс в сградата и ще се наложа да си го напиша в къщи и пак да ходя при тях да им предам оплакването си.

Отказах, защото нямам никакво излишно време за да се разправям с каквото и да е при условие, че разбрах веднага, че никой никога от българска страна няма да ме защити. Държаха се така все едно аз съм престъпникът и ме заплашиха с арест ако откажа да им разкажа повторно всичко.

Попитах ги те какво ще направят ако отида втори път да им повторя всичко, което съм научила сама за схемата им и отговорът беше.  Нищо не можем да направим ние, защото нямаме такава юрисдикция, но такъв е редът.

Започнаха призовки и издирвания , при което ме прехвърлиха към седмо РПУ София и там отказах да отида и дори полицията дойде да ме разпита на място в цеха , защото бях със счупен крак.

Естествено никакво движение няма по моя въпрос и никога няма да има. Полиция няма.

Тя действа избирателно само ако някой има интерес. Направих собствено разследване, чатове, имейли, телефонни номера, признания. Но никой не се поинтересува да ме защити и да потърси сметка на престъпниците при условие, че те все още се рекламират и набират нови кандидати за събитията си.

СПЯТ и нехаят нашите полицаи, но виждаш ли такива сложни неща „разкриват“, когато пожелаят за два часа. Аз съм публична личност и няма кой да ми обърне внимание, а какво да кажем за обикновения човек. Циркът е пълен в тая държава!!! Всеки ден пускайки новините гледам минимум две лъжи и две лоши новини и после ми казват колко добре живеем за да не забравя.

Започвам да губя всякаква надежда. Знам, че на никой не му пука за нищо и за никой в тази държава.

Няма самосъзнание и самочувствие българинът. Не вярвам в Европейско единство и морал, защото няма такъв. Няма такива ценности, измислени са от управляващите за контрол на масите както преди това е бил измислен комунизмът и всички злини на земята.

Всяка вечер гледам политици които ми обясняват кое било по- зло и кое по добро. Но аз като дете на прехода видях и единия и другия живот и смело мога да кажа, че в основата на всичко е интересът. Към пари, към чуждото, алчност за власт, низки страсти и извратеност, догми които ни налагат и ни забраняват да мислим без страх и свободно.

Това е то Българино, но нищо……ти си спи спокоен и облъчен докато не заспиш вечен сън!“, изригна в мрежата Евгения Борисова.

Източник: kliuki bg

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Ердоган почете жертвите в Сребреница

Президентът Реджеп Тайип Ердоган почете хилядите жертви на геноцида в Сребреница, включително и 33 новоидентифицирани ...

Имотната мафия удари митрополит Антоний

Софийската градска прокуратура обискира две нотариални кантори заради престъпления с имот, собственост на Българската Православна ...

Лондон обяви война на фалшивите новини в Източна Европа

През следващите три години британското правителство ще отдели 18 милиона лири (22,5 милиона долара) за ...

Оперираха по спешност Стефка Костадинова

„Беше много изплашена, но вече е добре“, споделят запознати със здравословния проблем на легендарната лекоатлетка. ...

Нова схема за узаконяване на крадени коли

Нов вид измама за узаконяване на противозаконно отнети автомобили набира популярност заради вратичка в закона, ...

Тръгва делото за източените милиони на Мартин Петров

Тръгва делото на бившият футболен национал Мартин Петров, който съди „Уникредит Булбанк“. Софийският градски съд ...