Home » Любопитно » Ето защо Девата е най-хубавата зодия

Ето защо Девата е най-хубавата зодия

Ако сте родени между 24 август и 22 септември, поздравяваме ви, вие сте Дева. Ако не – незабавно си намерете партньор Дева, съветва webmiastoto.com. Ето защо Девите са най-добри от всички:
Перфекционизъм е слабо казано
Девите с мъка могат да ядат, спят и да дишат, докато не усъвършенстват всеки милиметър на всичко около себе си. Те обичат да показват своите таланти и обичат да довеждат всичко до блестящ финал.

Затова когато забелязват вашите недостатъци, запомнете, че не става въпрос за критика или високомерие, а за стремеж към идеал. Те просто не могат да пропуснат нито един детайл. Затова не им се бъркайте и ги оставете да свършат своята работа – те знаят какво правят!

Те са естествени лечители
Те са идеалните партньори и приятели.Комфортът и спокойствието, което усещате около Девите, е чувство, което няма да усетите с други хора. Те имат вълшебен ключ към вашето сърце.
Мъдрост и практичност – ключовите атрибути на Девата
Повечето Деви са много мъдри за своята възраст. Те не правят импулсивни глупости, за които да съжаляват. Затова, ако Девите изберат вас – това не е просто случайност, а резултат от размисъл и усилия.

Девите са много практични и могат да оставят емоциите или мечтите си настрани и да се адаптират. Те не седят и наблюдават разцвета на света, а пристъпват към работа за създаването на този разцвет.
Търпението е един от големите добродетели на Девата
Девите искат хората около тях да постигат успех, затова хабят много време, опитвайки се да помогнат. Може да се подразнят, но не се поддават на емоции. Затова пък ще ви дадат толкова време, колкото е нужно.
Девите винаги протягат ръка за помощ
Девите буквално излизат извън кожата си, за да помогнат на близките си. Те ще сменят спуканата гума вместо вас, ще ви застелят леглото или ще останат, за да измият чиниите след купона. Те не само са готови да помогнат, но и да ви засипят със съвети за бъдещето. При това без да ви покровителстват, просто искат да помогнат.
Те наистина мислят това, което говорят
Ако Девата ви говори нещо, слушайте внимателно. По-важно е отколкото си мислите. Ако всичко е наред, Девата ще ви го каже. Ако сте направили нещо не както трябва, Девата пак ще ви го каже.

Винаги може да се доверите на Девите, те са откровени и очакват същото в замяна. За Девите честността е най-добрата политика, дори ако истината е неприятна.
Девите виждат повече от другите
Девите са по-внимателни към детайлите, отколкото към цялостната картина. Мнозина смятат това за дефект. Но това си е тяхната особеност, благодарение на която виждат неща, които другите не могат.
Девите не спират да се учат
Девите са перфекционисти и признават ценността на образованието за себе си лично и влиянието му върху обществото като цяло. Те постоянно търсят нови знания и се опитват да подобрят своето положение.

Обикновеният човек може да забрави чадъра си няколко дни подред в дъждовен период, но Девата ще направи тази грешка само веднъж.
Можете да им се доверите за всичко
Наред с Раците и Телците, Девите са много надеждни. Те са чувствителни към нуждите на другите. Девите не странят от неуспехите на своите близки , което ги прави най-добрите приятели.

Понеже са извънредно рационални, можете да разчитате на тях, че ще изпълнят задачите си ефективно и оперативно. Не е изненадващо, че Девите често се сприятеляват с други Деви – те ценят отдадеността в делата.
Те имат скрита страна
Когато Девата ви пропусне през своя защитен слой, можете да ги видите такива, каквито не ги е виждал никой преди вас. Ще се чувствате като супер звезда, за която са положени специални усилия и ще получите от Девата повече от всеки друг.

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Вашият хороскоп за днес, 23.10.2019 г.

Хороскоп от astrohoroscope.info Овен Денят е добър за осъществяване на планове. Днес ще сте съсредоточени ...

Ван Нистелрой: Меси е като от игра

Бившият футболист на Реал Мадрид Рууд ван Нистелрой счита Лионел Меси за съвършения футболист. “Ако ...

Къде пенсионерите са най-щастливи

Холандия и Дания имат най-добрите пенсионни системи в света. Това показва проучване, цитирано от Bloomberg. ...

Бесен дядо преби съсед във Вършец

На 20 октомври, в 10.00 ч. пред двор на къща в град Вършец е възникнал ...

“Съседната страна“ вместо Северна Македония – така говорят в Атина

„Тия няма какво да търсят в ЕС“, каза една жена по радиото. Същото беше заявил ...

Руска военна полиция ще следи турската операция

Руска военна полиция и сирийски военнослужещи ще влязат в зоната на турската военна операция в ...