Home » Здраве » Ето я прочутата смес за шипове, артрит и дискова херния- вижте как да я направите!
смес за шипове

Ето я прочутата смес за шипове, артрит и дискова херния- вижте как да я направите!

Взема се 1 кокоше яйце и се поставя в бурканче от лютеница с винтова капачка. Залива се с оцет така, че да го покрие и се оставя да престои на тъмно 7-8 дни, като всеки ден се разклаща поне по 4 пъти.

След като черупката се разложи, яйцето се изважда, ципата му се изхвърля, а самото яйце се разбива доколкото е възможно, тъй като от кисненето в оцета то се е пресякло. Оцетът се прецежда през марля и се смесва с разбитото яйце.

Прибавят се и 1 шишенце камфоров спирт и по 50 г терпентиново масло и йод и всичко се разбърква. Сместа се съхранява в стъклена бутилка на тъмно и хладно място. Преди употреба се разклаща добре.

При силни болки, болният ляга по корем с ръце, прибрани до тялото, изпънати крака и обърната настрани глава. В основата на гръбнака се поставя 1 ч.л. от сместа и се втрива в кожата чрез масаж. Следва втора лъжичка и т.н., докато кожата се отпусне и зачерви. Накрая се разтрива с хавлиена кърпа по прешлените.

Така се успокоява болката за известно време.

Освен при кризи при дископатия и дискова херния, вълшебната смес облекчава болките и при ставите, ако страдате от шипове или артрит

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар