Home » Lifestyle » Ето кои BG звезди проговарят само срещу пари! 100 Кила и Тризначките искат по 3 бона на интервю
Ето кои BG звезди проговарят само срещу пари! 100 Кила и Тризначките искат по 3 бона на интервю
Ето кои BG звезди проговарят само срещу пари! 100 Кила и Тризначките искат по 3 бона на интервю

Ето кои BG звезди проговарят само срещу пари! 100 Кила и Тризначките искат по 3 бона на интервю

Връзката между медиите и популярните личности винаги е била сложна, но неразривна. Артисти, певци, модели и риалити звезди често се сърдят на журналистите, които вадят на бял свят техни тайни. С основание се сърдят, когато за тях се пишат неверни неща. В сложната ситуация на любов и омраза и двете страни знаят, че не могат една без друга.

Намират се и хора в арт гилдията, които имат силен комерсиален нюх и припечелват и от собствената си реклама. Най-лесният начин да постигнат целта е да искат финансово възнаграждение за интервютата, които дават, узна HotArena.

Рапърът 100 Кила например е сред хората, които настояват за заплащане за дадено интервю. При това често иска предварително въпросите, за да прецени дали репортерът е запознат със сложното му творчество и житейска съдба, писа „Галерия“.

„Нали се сещаш, че телевизиите рекламират дамски превръзки и хапчета за разстройство, продуцентът си взима паричките от рекламния блок, пък аз да стана в 9 часа и да ида да им правя рейтинга. Че като са толкова големи журналисти и толкова много искат да ми вземат интервю, защо не дойдеш в 1 часа през нощта в клуба, където работя до сутринта?! Защото си мързелив гъз, алчен за пари, който няма никакъв ресурс да прати една камера. Искаш гъзът ти да е на топло и да пърдиш в чаршафа в един часа, да си ядеш мазничкото, да си топиш филиите“, размишлява в типичния си стил рапърът в едно от малкото си интервюта, които е давал.

Следващи в списъка са култовите Тризначки от „Биг Брадър“. Преди 13 години Вяра, Надежда и Любов взривиха тв ефира и се превърнаха в най-известните риалити героини. Трите не само спечелиха лесна и съмнителна слава, но едната от тях – Любов, стана победител и взе колосалната награда от 200 000 лева. За тези години тризначките на няколко пъти се опитваха да развиват бизнес, но без успех. Затова и те рекетират журналистите и не се съгласяват да застанат пред камера или диктофон, без да им бъде платено.

„Искаме пари за интервюто. За всяка една отделно и да ни се плати като за шест, защото сме известни и знаем много тайни“, казват те. Твърди се, че сумите, които искат, са различни, но най-често се спират на тарифата на Килата – 3 бона.

В актьорските среди пари за разговор с журналисти искат Марта Вачкова и Владо Карамазов. Говори се, че и Деян Донков имал подобна практика, но преди години.

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар