Home » Свят » Ето какви ги е вършила Маша, преди да срещне Гришо
Ето какви ги е вършила Маша, преди да срещне Гришо
Ето какви ги е вършила Маша, преди да срещне Гришо

Ето какви ги е вършила Маша, преди да срещне Гришо

Мария Шарапова е разследвана от полицията в Индия за измама и „криминална конспирация“ след пропадането на луксозен жилищен проект, в която тя е имала участие, съобщава „The National“.

Фирмата зад проекта е взема милиони долари от купувачи на жилищата, но след това проектът е бил провален. Пиюш Сингх, адвокат на един от купувачите твърди, че полицията е повдигнала първоначални обвинения за измама срещу бившата приятелка на Григор Димитров (2013-2015) като част от по-голямо разследване срещу фирмата Homestead Infrastructure Development.

30-годишната рускиня пътува до Индия през 2012 година, за стартира строителството на луксозния комплекс „Балет“ на Шарапова, като на бъдещите купувачи беше заявено, че в комплекса ще има тенис академия и други удобства. Сайтът на проекта цитира Шарапова, която твърди, че нейната цел е „да накара собствениците да чувстват, че притежават нещо специално и различно“.

„Всяка знаменитост, която подкрепя даден продукт, технически става агент на тази компания. Никой нямаше да инвестира в проекта, ако името на Шарапова не беше там“, казва Сингх.

Проектът в Гургаон – сателитен град на столицата Ню Делхи – трябваше да бъде готов през 2016 г., но според Сингх строителните работи са били изоставени, след като строителите са събрали милиони от купувачите на жилища.

Делото се изслушва от съд в Делхи, като засега полицията отказва коментар. Шарапова също не е коментирала случая, както и фирмата, която стои зад проекта. The National посочват, че през 2015 година Шарапова е натрупала състояние от 30 милиона долара, като 23 милиона от тях са благодарение на подкрепа за проекти като този в Гургаон, пише още „​Tennis24“.

 

Източник: БЛИЦ/СПОРТ

Оценките на читателите
Общо: 0 Общо гласували: 0
Коментирай чрез Фейсбук

loading...

Вашият коментар

error: Внимание: Съдържанието е защитено !!