Home » България » Ето каква е ситуацията в снежна София
Ето каква е ситуацията в снежна София
Ето каква е ситуацията в снежна София

Ето каква е ситуацията в снежна София

 сички снегопочистващи машини са били на терен тази нощ. В момента работят 56 машини. Това съобщиха от пресцентъра на Столична община. Обработени със смеси против заледяване са пътните платна на улиците, по които се движи общественият транспорт, общинските пътища, както и главните улици в кварталите на София.

Във високите места на столицата, където има по-големи количества сняг е извършено избутване на снежни маси от пътните платна. Планинските пътища Алеко-Драгалевци и Бояна-Златни мостове са опесъчени.

Към момента се изпълняват всички маршрути на градския транспорт. Екипите, ангажирани със снегопочистването и техниката ще останат на терен и ще продължат работата си при необходимост и през деня.

Призовават се водачите на пътни превозни средства да излизат на пътя само с добре оборудвани за зимата автомобили и да шофират със съобразена със зимната обстановка скорост. Напомня се на управителите на търговски обекти и етажна собственост да предприемат действия по почистване на прилежащите към сградите тротоарни площи.

Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Фейсбук

loading...

Ето каква е ситуацията в снежна София
Оценете тази публикация

Вашият коментар

Inline
Inline