Home » Свободна зона » Ето как пръстите на краката издават всичко за характера ни!
пръстите на краката характера

Ето как пръстите на краката издават всичко за характера ни!

Вярвате или не, но изследване показва, че пръстите на краката до голяма степен сочат какъв е характерът на човека. Можете да проверите това, като погледнете към стъпалата си, после към картинката, а накрая – и към отговорите по-долу.

Първи тип

Най-често срещаният тип. Хората с такъв тип пръсти са много социални, обичат да общуват и да излизат често. Имат прекрасна личност, уважавани са от мнозина и имат страхотни умения в изнасянето на презентации и речи. Имат успешни кариери, защото комуникацията им е на високо ниво и успяват да създадат важни контакти.

Втори тип

Тези хора са много емоционални и импулсивни. Всички решения в живота им се взимат не с разума, а със сърцето. Добри са по душа и често остават неразбрани. В любовта са всеотдайни и връзките им са трайни, продължават дълго и са пълни със смисъл.

Трети тип

Спокойни и уравновесени хора, които не действат импулсивно и преценяват всяка ситуация, след което взимат най-правилното решение. Всички разчитат на трезвата им преценка и често искат съвет от тях при нужда.

Четвърти тип

Вдъхновени, обичащи живота, креативни и много цветни личности, които са рядко срещани в днешно време. Хората с такъв тип са артистични натури, умеят да виждат положителното във всяка ситуация и са много добродушни към околните. Златни!

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар