Home » Авто » Ето го най-мощния сериен всъдеход

Ето го най-мощния сериен всъдеход

Калифорнийската компания Rezvani представи най-мощната и екстремна версия на сериен всъдеход. Иновацията се нарича Tank X и е оборудвана с модернизиран двигател от Dodge Challenger SRT Demon. Агрегатът на Rezvani Tank X е с мощност от над 1 000 конски сили. Максималният въртящ момент е 1 180 Нм.

Ето го най-мощния сериен всъдеход

Двигателят е с работен обем от 6.2 литра, V-образен осемцилиндров е, а всъдеходните възможности на Rezvani Tank X също не са за пренебрегване. Конструкторите на Rezvani Tank X се гордеят и с новото окачване и най-вече със специалните амортисьори Fox racing, мостовете Dynatrac с пневматични блокажи и с 37-цоловите гуми.

Ето го най-мощния сериен всъдеход

Интериорът също е впечатляващ – скъпа кожа, система за нощно виждане, кевларени каросерийни панели и дори система с ядрено електромагнитни импулси EMP, която превъзхожда утвърдените военни стандарти. Изцяло бронираната каросерия върви в комплект със самозалепващ се резервоар (при евентуален пробив).

Ето го най-мощния сериен всъдеход

В оборудването на топ версията Х влизат още устойчиви на куршуми стъкла и система предпазваща от химична атака. Цената на базовото изпълнение на Rezvani Tank е $155 000, но тя е с по-слаб двигател и не е бронирана. Топ изпълнението Tank X струва минимум $349 000, а с добавянето на множеството екстри, може да достигне до половин милион.

Ето го най-мощния сериен всъдеход
Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Сорос няма да се огъне пред Орбан

Фондация „Отворено общество“ ще увеличи финансирането за Централноевропейския университет в Будапеща, се казва в писмо ...

Масови арести в Турция

418 души бяха арестувани в операция в цяла Турция по подозрения за връзки с Кюрдската ...

Американски войници летят над Русия

Американски военни изпълняват наблюдателен полет над територията на Русия от 19 до 24 август, докато ...

Шофьор на линейка стана за смях (ВИДЕО)

Комичен момент съпътства двубоя между Конкордия и Фарул (2:1) от Втора румънска дивизия. В края ...

Мартин Трифонов е пребил Криси с камък

Три етноса живеем в Сотиря – общо 2800 души. Около 2220 роми, 500 българи и ...

Американски електромобил с 8800 Нм

Младата калифорнийска компания Drako представи първия си електромобил GTE, създаден в сътрудничество с Fisker. Четиривратото ...