Home » България » Ето ги ВИП килиите в Централния Софийски затвор- вижте в какъв лукс тънат топбандити (СНИМКИ)
вип килиите в централния софийски затвор

Ето ги ВИП килиите в Централния Софийски затвор- вижте в какъв лукс тънат топбандити (СНИМКИ)

Едри бандити пируват във ВИП килии в Централния софийски затвор.

Вместо да си излежават кротко присъдите в скромни стаи с решетки, престъпниците се ширят в суперлуксозни помещения, които могат да се конкурират с тези в 5-звездните хотели, пише в. „Телеграф“. Министерството на правосъдието беше попитано за въпросните килии, но не даде коментар.

Суперлуксозните килии са три на брой и са на 12-а група в софийския затвор, обясниха източници. От снимките става ясно, че са с ламиниран паркет, решен в по-тъмно и по-светлокафяво, подреден на мозайка. Забелязва се, че в спалното помещение стените са боядисани в прасковено, за да се чувстват ВИП пандизчиите уютно, все едно са у дома, и струи мека топлина. Друг скандален фотос разкрива, че на тавана са монтирани 4 полилея под формата на фенери, каквито в момента са суперхит на пазара за интериорен дизайн.

Двуетажното легло е с перденца, които да закриват набутаните отдолу багажи на пандизчиите.

Правят впечатление и налепените декорации по стените, които създават плавен преход между килията и банята. Тя също не е подмината. Казанчето е стандартно бяло, а подът тъмнокафяв, за да си подхожда с ламината.

Снимките разкриват още и чисто нои дограми. За да не зъзнат като кучета, ВИП пандизчиите ползват печки духалки. По неофициална информация една от килиите била ремонтирана от осъдения за наркоразпространение Стефан Гевгелийски. „За ремонта е броил около 30 бона.

Най-интересното е, че точно като приключи всичко, го преместиха в затвора в Бобов дол, тъй като започна проверка как и кой е позволил скандалния ремонт“, коментираха от Централния софийски затвор.

1234567891011121314

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар