Home » Свят » Ексклузивно! Стана ясно какви са били последните думи на командира на разбилия се самолет (СНИМКИ/ВИДЕО)
Ексклузивно! Стана ясно какви са били последните думи на командира на разбилия се самолет (СНИМКИВИДЕО)
Ексклузивно! Стана ясно какви са били последните думи на командира на разбилия се самолет (СНИМКИВИДЕО)

Ексклузивно! Стана ясно какви са били последните думи на командира на разбилия се самолет (СНИМКИ/ВИДЕО)

Официалният представител на Главното управление на авиацията на Индонезия Синду Рахаю е заявил, че командирът на разбилия се Боинг е поискал аварийно кацане почти веднага след излитането.

„Екипажът поиска връщане на летището в Джакарта, след което връзката с него бе прекъсната. Самолетът изчезна от радарните екрани“ цитират световните издания думите на Рахаю.

Разбра се също така, че начело на самолета Boeing-737 MAX 8, който се разби край остров Ява е бил опитен пилот.

Както съобщава Detik, пътническият самолет е бил управляван от Бхавие Сунейя с 6000 часа полетно време, а втория пилот също има солиден стаж от 5000 часа полетно време.

Индонезийските власти са изпратили три кораба и хеликоптер в мисия по откриването на падналия в морето пътнически самолет.

Междувременно в мрежата се появиха фотографии на лични вещи на пътниците от самолета, претърпял катастрофа в Индонезия, както и на няколко части от падналия лайнер.

Според информация на „Дейли Мейл“, на борда са се намирали общо 188 пътници, сред които едно дете и две бебета, както и двама пилота и петима служители на въздушната компания.

Припомняме, че самолетът, изпълняващ полет от Джакарта до Панкалпинанг изчезна от екраните на радарите 13 минути след излитане. По-късно бе съобщено, че машината е паднала в морето в района на западното краибрежие на остров Ява. На борда на самолета са се намирали 188 души.

 

Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар