Home » България » Ексклузивно! Нора Недкова се подложи на детектор на лъжата! (Вижте резултатите)
Резултатите на Нора Недкова

Ексклузивно! Нора Недкова се подложи на детектор на лъжата! (Вижте резултатите)

Плеймейтка номер 1 Нора Недкова се подложи на детектор на лъжата.

По този начин красавицата сложи край на така наречената китайска афера с нея. Припомняме, че бивша нейна приятелка в изблик на злоба преди седмица разпространи чат уж с Нора. В който се обсъждаха някакви връзки на миската с китайци и пари.

Недкова още тогава разкри, че чата е фейк.

Вчера обаче е запушила по категоричен начин всякакво съмнение като доброволно се е положила на детектор на лъжата, за да изчисти докрай абсурдната история с нея.

Нора Недкова детектор на лъжатаЕто и какво е показал детекторът:

Нора Недкова се подложи на детектор на лъжата!„Нора Недкова, 24г., издържа теста при всички зададени й релевантни въпроси. Според полиграфското изследване, изследваната не е правила секс с монголоиден мъж през живота си, както и с мъж с китайски произход. Не е взимала 300 лева от китаец срещу предоставена му секс услуга.

Резултатите на Нора Недкова от детектора на лъжатаВ този смисъл, твърденията за нея, чието съдържани е формулирано в релевантните въпроси на теста, изказани от недоброжелателка в социалните мрежи са клеветнически и неистина“, пише в заключението на полиграфския изследовател Людмил Стоянов.

Нора Недкова лъжедетектор

Коментирай чрез Фейсбук

loading...

Ексклузивно! Нора Недкова се подложи на детектор на лъжата! (Вижте резултатите)
Оценете тази публикация

Вашият коментар

Inline
Inline