Home » България » Ексклузивно! Нора Недкова се подложи на детектор на лъжата! (Вижте резултатите)
Резултатите на Нора Недкова

Ексклузивно! Нора Недкова се подложи на детектор на лъжата! (Вижте резултатите)

Плеймейтка номер 1 Нора Недкова се подложи на детектор на лъжата.

По този начин красавицата сложи край на така наречената китайска афера с нея. Припомняме, че бивша нейна приятелка в изблик на злоба преди седмица разпространи чат уж с Нора. В който се обсъждаха някакви връзки на миската с китайци и пари.

Недкова още тогава разкри, че чата е фейк.

Вчера обаче е запушила по категоричен начин всякакво съмнение като доброволно се е положила на детектор на лъжата, за да изчисти докрай абсурдната история с нея.

Нора Недкова детектор на лъжатаЕто и какво е показал детекторът:

Нора Недкова се подложи на детектор на лъжата!„Нора Недкова, 24г., издържа теста при всички зададени й релевантни въпроси. Според полиграфското изследване, изследваната не е правила секс с монголоиден мъж през живота си, както и с мъж с китайски произход. Не е взимала 300 лева от китаец срещу предоставена му секс услуга.

Резултатите на Нора Недкова от детектора на лъжатаВ този смисъл, твърденията за нея, чието съдържани е формулирано в релевантните въпроси на теста, изказани от недоброжелателка в социалните мрежи са клеветнически и неистина“, пише в заключението на полиграфския изследовател Людмил Стоянов.

Нора Недкова лъжедетектор

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар