Home » България » Ексклузивно! Министър Николай Нанков уволнен заради скандална афера
Министър Николай Нанков уволнен заради скандална афера
Министър Николай Нанков уволнен заради скандална афера

Ексклузивно! Министър Николай Нанков уволнен заради скандална афера

Министърът на регионалното развитие и благоустройство Николай Нанков, всъщност е уволнен заради скандална секс афера, научи HotArena от свои източници в Министерския съвет.Уволнението му се е пекло от два месеца, а кошмарният трагичен инцидент с автобуса, който се преобърна край Своге, в който смъртта си намериха 17 души е бил само поводът да освободи министерското кресло.

Срещу Нанков имало сигнали в специалните служби, че е превърнал Министерството на регионалното развитие и благоустройството в харем. Палавникът поддържал любовни афери с няколко жени. Дори си ги е поръчвал докато е в министерския си кабинет. Една от любовниците му е била популярна миска. Кинтите, които е харчил за тях са умопомрачителни на база официалната му заплата.

Още по-срамното в случая е, че има подозрения, че креватните му изпълнения са документирании кадрите могат да излязат на бял свят. Което е било и причината да е набелязан за уволнение от месеци.

В сигнала за Николай Нанков до HotArena са посочени и имената на конкретни жени, с които той е имал много близки отношения. Включително и името на миската!  Проверяваме информацията, фактите и обстоятелствата посочени в сигнала.

Кои са те, плюс шокиращи разкрития за палавия Нанков, очаквайте до дни!

През 2014-а, докато беше депутата на ГЕРБ от 42-ия парламент,  Николай Нанков обяви във Фейсбук, че се е сгодил, без да съобщава коя е избраницата му. Малко по-късно обяви,  че е свободен, но мечтае за жена и три деца.  След като подаде оставка като регионален министър, Нанков ще бъде разпитван от Националната следствена служба за инцидента край Своге.

Източник:  hotarena.net

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар