Home » Свят » Ексклузивни СНИМКИ на Брижит Макрон преди запознанството ѝ с Еманюел
Ексклузивни СНИМКИ на Брижит Макрон преди запознанството ѝ с Еманюел
Ексклузивни СНИМКИ на Брижит Макрон преди запознанството ѝ с Еманюел

Ексклузивни СНИМКИ на Брижит Макрон преди запознанството ѝ с Еманюел

Нека да разберем малко повече за тази удивителна жена и да се потопим във времето, когато тя едва се е запознавала с Еманюел. Честна дума, за тази двойка може а се напише и бестселър.


Семейството Брижит
Троньо.

Брижит се е родила в многодетно семейство на известния шоколатиер (производител или продавач на шоколад) Жан Троньо. Тя обаче не е искала да продължава семейното дело, макар и успешният бизнес и до момента да носи огромни приходи на семейството. Брижит Троньо станала преподавател по френски език и латински.

Първи брак 

На 21 години Брижит е станала съпруга на банкера Андре Луи Озиер. Заедно те имат три деца: синът Себастиян и двете дъщери Лорънс и Тифани. През 1996 година Андре разбрал за романа на съпругата си с ученик. Фактът, че съпругата му го е заменила за някакъв си тийнейджър буквално го потопил в ярост. Разводът обаче бил финализиран едва през 2006 година.

 

Първата моя учителка

Учениците на Брижит разказват, че тя е била необикновена учителка. Тя е успявала да завладява вниманието на децата, а уроците ѝ по никакъв начин не могло да бъдат наричани скучни. Освен това, тя също е ръководила и театрален кръжок, точно където в нея се влюбил и Макрон.

Любовта побеждава всичко. 

Когато за романа станало известно на широката публика, от Брижит се отказали абсолютно всички. Дори и нейните уважавани родители започнали да ги презират. „Хората плюеха по входната им врата, обиждаха ги, изпращаха гадни анонимни писма“.

Родителите на Еманюел също били против връзката. Те многократно молили Брижит да остави сина им намира, но тя само отговаряла, че нищо не може да обещае. В края на краищата Еманюел бил изпратен да учи в Париж, но двата часа път не пречили на влюбените да се виждат.

През 2007 година те сключили брак. Брижит стала за съпруга си не просто любимата жена, но и верен приятел и дясна ръка. Първоначално именно тя планирала неговите бизнес пътувания, срещите с журналистите, самостоятелно е редактирала неговите политически речи. Самата тя обаче никога не е искала да влиза в политиката, а просто е имала желанието да бъде полезна на своя мъж.

Еманюел Макрон поддържа отлични отношения с децата на Брижит. Даже е налице информация, че с по-малката ѝ дъщеря дори са били съученици в един клас. В бившия мъж на първата дама на Франция обаче той въобще не си общува, макар и децата да имат с него силна връзка.

Сключвайки брак, влюбените решили, че няма да имат деца. При това френският президент много обича да си играе с внуците на своята съпруга.

Макар и много французойки да са си мечтали за Еманюел Макронм, съпругата му въобще не му отстъпва по популярност. При това възрастта ѝ въобще не е проблем, а по-скоро отличителната черта на първата дама. За своите години тя изглежда прекрасно, а стилът ѝ е копиран от жените по целия свят.

Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар