Home » България » Джулиана Гани: На Филипините ме бъркаха с Анджелина Джоли
Джулиана Гани: На Филипините ме бъркаха с Анджелина Джоли
Джулиана Гани: На Филипините ме бъркаха с Анджелина Джоли

Джулиана Гани: На Филипините ме бъркаха с Анджелина Джоли

Джулиана Гани и приятелят й Илиян Найденов посрещнаха 2019 г. на топло и далеч от родината. Фитнес гуруто, който е автор и на книгата „Детокс 2.0“, направи подарък на любимата си, като я заведе на Филипините за почти месец. Заминаха два дни след края на последния сезон на „Биг Брадър“, в който активно участие взе силиконовата красавица, и се върнаха едва в началото на новата година. Наш репортер веднага се срещна с пловдивчанката, за да разбере как е минала ваканцията и какви интересни случки са я съпътствали.

– Джулка, как ти се отрази почивката на Филипините, която продължи половин месец?
– Ооо, повече от половин месец – 24 дни. Много съм щастлива, отпочинала и имам енергия за нови проекти и работа. Ходя на много интервюта, сключвам договори с ресторанти и бутици, на които да съм лице. Годината потръгва доста успешно в професионален план. След заслужена почивка се отдавам отново на много работа.

– Там посрещнахте и новата 2019-а година. По какъв начин празнуват там?
– Бяхме в една голяма дискотека, имах участие там. Беше организирано от Илиян като подарък за мен. Навсякъде имаше билбордове с мен, представиха ме впечатляващо. Новата година я посрещнахме там с няколко приятели от България.

Джулиана Гани: На Филипините ме бъркаха с Анджелина Джоли

– Много спекулации има относно това кой от вас двамата е платил почивката и на меден месец ли бяхте?
– Тази почивка ми е подарък от Илиян за Коледа, Нова година и финала на „Биг Брадър“. Негова инициатива е да отидем на Филипините. Все още не съм взела хонорара от „Брадъра“, така че е нелепо да се пише, че с тези пари съм платила екзотичната ни ваканция. Не бяхме на меден месец, защото все още нямам предложение нито за годеж, нито за брак. Ако имам пръстен първо на вас ще го покажа. (смее се) Филипините е подарък за всички празници, които се събраха накуп. Пък Илиян не ме беше виждал 40 дни и е нормално да иска да иска да направи за мен нещо впечатляващо и помпозно.

– Привличаше ли към себе си любопитните им погледи, особено на плажа по бански?
– И питаш! (смее се) Всички ме питаха дали съм Анджелина Джоли, от Америка ли идвам, модел или певица съм. Радваха ми се, защото съм оста висока и атрактивна. На Илиян също се радваха, но повече джендъри. Направо щяха да го изядат жив. Беше нещо страшно.

Джулиана Гани: На Филипините ме бъркаха с Анджелина Джоли

– Опитахте ли някое от традиционните им ястия, които за българите са дори извратени?
– Основното им ястия беше лястовичо яйце, което се яде между зародиш и жълтък, вече като е започнало да става пиленце. Това ми се струва мега извратено и гадно, не можах да го опитам. Хлебарките са изродени, не са в България. Пържат ги и се ядат хрупкави. Не се престрашихме да ги опитаме, пък и за фигурата ми не е добре да ям пържено. (усмихва се) Ние бяхме традиционалисти и се хранихме със суши, риба и салати.

– Коя е следващата дестинация?
– Няколко места сме си набелязали. Искаме да посетим Русия, защото е едно от любимите места на Илиян. Искаме също да си извадим визи за Америка и напролет да отидем. Иначе си обичаме екзотичните дестинации и нищо чудно скоро нашите фенове да видят снимки от о. Бали или Доминикана.

Джулиана Гани: На Филипините ме бъркаха с Анджелина Джоли

Интервю на Крсимир КРАСИМИРОВ

Източник: show.blitz.bg

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар