Home » Lifestyle » Джорджано замрази кариерата си на певец
Джорджано замрази кариерата си на певец
Джорджано замрази кариерата си на певец

Джорджано замрази кариерата си на певец

Джорджано се изпари от публичното пространство

Фъфлещата поп сензация от Стара Загора Джорджано в последно време се изпари от публичното пространство и скоро не е вадил хит, с който да предизвика умиление и присмех сред меломаните – пише в. „Уикенд“. Изданието научи, че 33-годишният Мирослав, както е рожденото име на пишман певеца, временно е замразил кариерата си, за да се отдаде на строително-монтажна дейност.

След сензационното си участие във „ВИП Брадър“ и последвалия бум в клубните му изяви Джорджано сложил някоя пачка настрана и в последните месеци се е отдал на основен рeмонт на майчината къщурка в крайния старозагорски квартал „Кольо Ганчево“. Изпълнителят с обратна захапка обаче подхождал изключително пестеливо към начинанието и се стараел сам да върши повечето работа, за да не плаща на майстори.

Най-голямото предизвикателство пред Джорджано било изграждането на клозет, тъй като до момента сградата нямала подобно съоръжение, а семейството ползвало външна тоалетна на двора. За целта певецът преградил част от кухнята и се заел със собствени усилия и помощта на приятели да превърне помещението в луксозен нужник, доколкото му позволяват силите и средствата.

Въпреки целодневната си заетост Джорджано обещава, че ще намери време да зарадва хилядите си почитатели с парче, посветено на коледните и новогодишните празници – пише в заключение изданието.

Джорджано замрази кариерата си на певец

Джорджано все пак има фенове

Източник: kliuki.ws

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар