Home » Любопитно » Джейми Оливър: След пет деца съм по-влюбен в жена си (СНИМКИ)

Джейми Оливър: След пет деца съм по-влюбен в жена си (СНИМКИ)

Световноизвестният телевизионен готвач Джейми Оливър, който е баща на пет деца, наскоро направи любопитни и откровени разкрития за личния си живот, и своето семейство.

Магьосникът в кухнята признава, че отглеждането на Попи – на 17 г., Дейзи – на 16, Петал – на 10, Бъди на осем и Ривър на три години, е като битка, но въпреки това семейството му е сплотено и той е щастлив от факта, че има принос за това сплотяване, пише сайтът ContactMusic.

Отговорностите по възпитанието и грижите за децата Джейми поделя със съпругата си Джулс и признава, че сега е по-влюбен в нея от когато и да било.

На въпроса, дали му харесва да е родител, той отговаря: ” Уммм. Да. Искам да кажа, това са „ин и янът” на удоволствието и болката, нали? И това е различна болка в различни етапи от нечий живот. Просто така се случва, че в този момент преживявам всеки етап от живота си. Имам тийнейджъри, имам осем- и десетгодишно деца и имам тригодишно дете. Така че все още имам дете в леглото си, което играе с дрънкалки наоколо като електрическа змиорка … Но да … не, вижте, обичам ги. Ние сме много сплотено семейство.”

44-годишният готвач твърди, че той е онзи, който учи на дисциплина многолюдната си челяд и изисква от нея ред и послушание, както и спазване на правилата, наложени в тяхното домакинство. Ето защо не му пука дали децата му го харесват, защото смята, че правилата са много важни.

Снимки: shutterstock

Джейми Оливър: След пет деца съм по-влюбен в жена си (СНИМКИ)

Джейми споделя още, че обича да наблюдава как жена му остарява и твърди, че сега е много по-влюбен в нея, отколкото на младини.

„Лично за мен е абсолютно удоволствие да гледам как жена ми остарява. А тя става на 45 през ноември … Насладих се на житейското си пътуване с Джулс, беше страхотно. Определено мисля, че сега съм по-влюбен в нея, отколкото бях тогава…”

Снимки: shutterstock

Джейми Оливър: След пет деца съм по-влюбен в жена си (СНИМКИ)

Великобритания
Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Под кожата ни може да се спотайва неоткриван досега…

Откриването на напълно нови и неизвестни части от човешкото тяло е нещо много необичайно в ...

Рибар залови пираня на язовир „Пчелина

ибар улови нехарактерната за българските води пираня. Горки и синът му за пореден път били ...

Фалшивите лекарства у нас били мит

„Най-вероятно ще останат населени места без аптеки“, алармира Аделина Любенова от Българския фармацевтичен съюз (БФС) ...

Над 50% от българите слушат чалга

Най-слушаният стил музика в България е народната музика. Почти половината от българите харесват попфолк, показва ...

Реал Мадрид дръпна с 3 точки пред Барселона

Отборът на Реал Мадрид откри сезона с успех над корав съперник – 3:1 при гостуването ...

Обновяват едно от най-големите български села

Млади доброволци връщат надеждата за живот в малките населени места у нас. Група ентусиасти в ...