Home » България » Дядо от Враца стана наркодилър на 71 години, вижте развръзката
Дядо от Враца стана наркодилър на 71 години, вижте развръзката
Дядо от Враца стана наркодилър на 71 години, вижте развръзката

Дядо от Враца стана наркодилър на 71 години, вижте развръзката

Врачанин на 71 години се оказа най-възрастният дилър на дрога в региона. Наркопласьорът от третата възраст попадна в ареста след като ченгетата намериха в апартамента му голямо количество различни наркотици, пише Монитор. пише Монитор.

Побелелият пласьор е бил изпят от някои от по-дребните разпространители в града и е следен от известно време. След като униформените се убедили, че сигналите не са безпочвени, те предприели специализирана операция, при която жилището на пенсионера било претърсено в четвъртък.

По време на обиска в апартамента, служителите на реда намерили на различни места няколко вида наркотици. Униформените иззели един полиетиленов плик, съдържащ бяло прахообразно вещество с тегло 87 грама, което при направения полеви наркотест реагирало на амфетамин. В пластмасова кутия пък имало още 5 грама амфетамин, а в два полиетиленови плика още 10 грама от същата дрога. Освен това, полицаите се натъкнали на много празни пликчета и на три електронни везни. В 8 плика имало зелена суха листна маса с общо тегло 2,5 килограма,  която при направения полеви наркотест реагирала на канабис.

Два стъклени буркана с обща вместимост от 6 литра също били пълни с канабис. Открит е и плик с 30 сини таблетки с щампа върху тях. Дядото живеел сам в апартамента, затова той нямало как да се оправдае, че дрогата е на внука му или на някой друг член от семейството. След обиска, той е изведен с белезници от блока пред смаяните погледи на съседите му, разкриха очевидци на ареста. Срещу стареца е започнало разследване за държане и разпространение на наркотици, съобщиха от областната дирекция на МВР във Враца.

Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар