Home » Любопитно » Две двойки правиха шведски тройки и …

Две двойки правиха шведски тройки и …

Може ли третият излишен да не навреди на връзката, а да я засили? Две британски двойки се подложиха на рискован експеримент и решиха да правят тройка и споделиха своите впечатления – едната двойка беше във възторг, а втората – в дълбоко разочарование.

Вижте какви заключения са направили младите хора за себе си след този сексуален експеримент. Вече има дори специално приложение 3Fun, с помощта на което любопитни двойки могат да се запознаят с жена или мъж, за да опитат тройка. Ето двете двойки, решили да споделят леглото си с още един:
Ребека Елизабет (25 г.) и Ник Шериф (31г.) казват „Да!“
Ребека и Ник са заедно от около година, но вече решили да пробват тройка с друго момиче. Те останали доволни след експеримента.

Ребека казва, че никога не ревнува, също като гаджето си, но всичко трябва да е в допустимите граници. Двамата избрали партньорка и разговаряли с нея в приложението 3Fun. Били изключително щастливи след преживяното. Но Ник е категоричен, че не иска да споделя леглото с друг мъж, затова избрали жена. Преди това мъжът е имал опит с тройките, но на Ребека ѝ било за пръв път.

По време на любовната игра Ник се опитал да обърне еднакво внимание и на двете момичета. Нощта е била успешна и тримата са заспали заедно. Новата приятелка на двойката се събудила по-рано и си тръгнала, без да се сбогува.

Двойката решила, че няма да експериментира повече, но това преживяване е било полезно за отношенията им. Основното правило е да не лягате с трето лице, което познавате добре, защото това може да доведе до проблеми.
Абигейл Жасмин (22г.) и Джейк Пар (31 г.) казват „Не!“
Абигейл казва, че тройката с друго момиче е съсипало връзката ѝ с 31-годишния Джейк. Те били заедно в продължение на седем месеца. Запознали се чрез общи приятели и любовта им пламнала веднага. Всичко вървяло по план, докато не вкарали трети човек в леглото си.

Абигейл пожелала първа да опита тройка, а приятелят ѝ не бил против. Двамата се срещнали с блондинката Кейт в хотел. След приятна вечер и бурна нощ, Джейк се е обидил на Абигейл, че не му е обърнала подобаващо внимание и не спряла, когато той казал „стоп“, както са се били разбрали предварително.

Абигейл е изненадана, защото почти всички мъже фантазират за секс с две момичета. Ревността на приятеля ѝ към партньорката ѝ е неразбираема за нея. Младите хора продължили да се карат и след няколко седмици се разделили. Оттогава Абигейл се страхува да прави тройки, когато е в сериозна връзка, защото смята, че това заплашва отношенията.

Джейк казва, че се е страхувал от тройката, но не е искал да разстрои Аби. Смята се за моногамен и предприел това преживяване само заради нея. От самото начало на вечерта мъжът не се е чувствал добре.

Възможно е и дори е необходимо да експериментирате в секса, но ако и двамата партньори са съгласни с това. Тройката е класическа сексуална фантазия, но в действителност всичко се случва малко по-различно, отколкото в представите. Преди да вземете решение за такова интимно разнообразие, трябва да обсъдите подробно всичко помежду си и да разберете дали си струва да пуснете някой друг в леглото ви, пише jenata.blitz.bg.

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Мъж откри огромно същество с броня в двора си (СНИМКА)

Николай Цонков от Карлово откри невероятна находка в собствения си двор. Мъжът изпрати снимка на ...

Джей Ло изпоти 2 милиона фенове само с една СНИМКА

Дженифър Лопес може и да е на 50 г., но е факт, че с всеки ...

Територията на Русия се увеличава

Територията на руската държава се увеличава. Откритието е на руска морска експедиция в Арктическия океан, ...

Президентът връчи български висши отличия на японски държавници

България цени високо отношенията си с Япония, както и своите приятели в страната, които работят ...

Свинското поскъпна с 45% за година

Храните са поскъпнали спрямо миналата година, показва анализ на Държавната комисия за стокови борси и ...

Компютърно пророчество от 1973 г. предрече края на света (ВИДЕО)

Изследователи случайно направиха предсказание за края на света. Пророчеството идва от втората половина на миналия ...