Home » България » Друга версия: Убийството на Виктория заради 15 лева
Друга версия: Убийството на Виктория заради 15 лева
Друга версия: Убийството на Виктория заради 15 лева

Друга версия: Убийството на Виктория заради 15 лева

Сериозен ръст в употребата на метаaмфетамини, популярни още като кристали. Отчитат го както психиатрите, така и криминалистите. В Русенския център за психично здраве само през миналата седмица са приети осем души с агресивно поведение, употребили поне два-три вида наркотици. Според лекари и полицаи, причината е, че те са леснодостъпни и сравнително евтини. Точно такъв вид наркотик – кристали, призна, че е взел пред съда Северин Красимиров, преди да убие водещата Виктория Маринова, съобщава БНТ.

Друга версия: Убийството на Виктория заради 15 лева

Доза метамфетамин кристали варира между 15 и 25 лв, в зависимост кой я доставя. Това разказва младеж, чийто опит с наркотиците е вече от 15 години. Според експертите кристалите водят до самонаранявания или агресия срещу околните, както и до тежки психози.

„Психозите са с налудни идеи и с халюцинации, при което те стават още по-агресивни, още по-разрушителни, защото се страхуват от изживяванията, които имат“, посочва д-р Теменужка Матева – управител на Център за психично здраве:От началото на годината в Мъжкото отделение на Центъра за психично здраве в Русе, където се приемат тежки случаи, от 150 души на възраст до 35 години само двама не са били на метаамфетамини.

„След една еднократна или двукратна употреба изключително агресивно върху стената на кръвоносните съдове въздействат тези кристали, може да се стигне до гангрена, до некроза на меките тъкани, дори до ампутация на крайник“, уточнява психиатърът д-р Светослав Иванов.Въпреки признанието на обвинения в убийството на Виктория Северин Красимиров, че е употребил кристали, от полицията запазват мълчание.

„Назначени са всички видове експертизи по отношение на Северин, в това число и са му взети кръвни проби“, уточнява главен инспектор Николай Кожухаров, началник-сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ в ОДМВР-Русе.От началото на годината в Русе са заловени 25 дилъри на наркотици.

Припомняме, че 30-годишната административна директорка на русенската телевизия ТВН Виктория Маринова бе открита изнасилена и убита на 6 октомври на крайбрежната алея на Дунав. Дни по-късно в германски град Щаде бе арестуван Северин Красимиров, който се опитал да се скрие при майка си. Германски съд разреши екстрадирането му и той бе върнат у нас. Докато беше в Германия, 21-годишният мъж призна, че е убил, но не и че е изнасилил Виктория. Когато се върна у нас той посочи на разследващите къде е скрил телефона ѝ. На Северин са му повдигнати обвинения за изнасилване и убийство.

Друга версия: Убийството на Виктория заради 15 лева

Източник: www.blitz.bg

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Bentley пусна седемместен автомобил

Компанията Bentley разшири модификациите на своя единствен кросоувър Bentayga, като вече предлага и версия със ...

В САЩ са ужасени от новата руска картечница

Американското списание National Interest похвали новата версия на руската машина с голям калибър ASH-12, като ...

Комбитата влизат в електрическата ера

На салона в Лос Анджелис Volkswagen представи концептуално електрическо комби, което може да измине почти ...

Honda Civic с ново лице

Американската версия на Civic претърпя своя рестайлинг още в началото на лятото на тази година. ...

По-евтин от Tesla и по-бърз от Porsche

В Лос Анджелис се състоя премиерата на дългоочаквания изцяло електрически Ford Mustang Mach-E. Базовата версия ...

Избраха принца за Малката русалка

Актьорът Джона Хауър Кинг ще изпълни ролята на принц Ерик в игралната версия на филма ...