Home » Любопитно » Древен ръкопис разказва за похищението на китаец от извънземни
Древен ръкопис разказва за похищението на китаец от извънземни
Древен ръкопис разказва за похищението на китаец от извънземни

Древен ръкопис разказва за похищението на китаец от извънземни

Бил отвлечен от триглави същества

Министерството на културата на Китай получи като подарък от частен колекционер повече от петстотин ръкописа на династията Минг, между които и един много невероятен ръкопис.

Ако повечето документи са били посветени предимно на история, медицина и бойни изкуства, което е в съответствие с интересите на китайците от 16-ти век, уникалният ръкопис, датиращ от 1528 г., разказва за невероятното приключение на един от селяните – зидар, който веднъж видял НЛО и го взел за падаща звезда.

Древен ръкопис разказва за похищението на китаец от извънземни

След като определил приблизителното местоположение на падането на „звездата“, занаятчията, очевидно притежател на любознателния ум на изследовател, тръгнал да я търси в планините. И открил мястото, само „звездата“ се оказала неразбираема кръгла къща, изработена от лъскав метал или покрита с боя, непозната на зидаря. От удивление и мистичен страх от откритието китаецът загубил дори сетивата си, а когато се съвзел, осъзнал, че е в странна студена стая, равномерно осветена от червена светлина. А около зидаря се суетили триглави същества в невероятни дрехи и бръмчели нещо неразбираемо, нещо като птичи език.

От ужаса китаецът изпаднал в безсъзнание и когато се свестил, осъзнал, че лежи на земята, недалеч от селото си. Човекът не можел да разбере как се е върнал от планините, и имал откъслечни спомени от триглави същества и решил, че това е само сън, или по-скоро – кошмар.

Но кошмарът продължил и в действителност, защото се оказало, че зидарят е отсъствал повече от една година от селото, и отдавна бил смятан за изчезнал. Никой не вярваше в разказите му за приключението, а и той самият не бил убеден, че не е сънувал.

Въпреки това, авторът на ръкописа, който сега е оповестен от Министерството на културата на Китай, е бил човек, очевидно образован, който провел собствено разследване, убеден в истинността на думите на зидаря. Това било индиректно потвърдено от червения белег на гърдите му, който мъжът не е имал преди. Освен това този странен белег скоро изчезнал много мистериозно от тялото на зидаря.

Всичко това е описано в ръкописа на китайския хроникьор. За съжаление, в древния трактат няма повече информация за това невероятно събитие.

Древен ръкопис разказва за похищението на китаец от извънземни

Източник: www.blitz.bg

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Конспиролози ще нападат Зона 51

Огромна армия от потребители на Facebook се кани да щурмува легендарната Зона 51 в три ...

Атанас Скатов изкачи още един осемхилядник

Българинът Атанас Скатов изкачи връх Гашербрум 1 (8080 м) в Пакистан. Това съобщиха от фирмата-организатор ...

Стотици хиляди ловци на НЛО са готови да щурмуват Зона 51 (КАРТА)

Близо 300 000 ентусиазирани търсачи на НЛО се готвят да нахлуят в строго секретната база ...

Огромно НЛО се спотайва на Луната (ВИДЕО)

Въпреки че няма научни доказателства в подкрепа на теорията, че на Луната живеят извънземни, някои ...

Брошура от 1678 г. обяснява появата на мистериозните кръгове в полетата

Брошура от 1678 г. обяснява появата на мистериозните кръгове в полетата

Потребител на популярната социална мрежа „Reddit“ направи много интересна публикация в раздела на сайта, посветен ...