Home » Свят » Доналд Тръмп – младши прежали жена си (Вижте каква красавица доведе в Белия дом)
Доналд Тръмп – младши прежали жена си (Вижте каква красавица доведе в Белия дом)
Доналд Тръмп – младши прежали жена си (Вижте каква красавица доведе в Белия дом)

Доналд Тръмп – младши прежали жена си (Вижте каква красавица доведе в Белия дом)

Доналд Тръмп — младши прежали Ванеса, има нова тръпка

Доналд Тръмп — младши уверено върви по стъпките на баща си. Най-големия син на президента прежали съпругата си Ванеса Хейдън и се появи на коледното парти на баща си с нова красавица.

Още през пролетта, когато се появи новината за развода на младото семейство Тръмп, се появиха и спекулации, че може да има трети човек. Тогава съпругата му Ванеса отрече слуховете и заяви, че в тях няма и капка истина, но към днешна дата ситуацията изглежда по-различна.

Настоящата приятелка на Доналд Тръмп — младши е не друга, а дългогодишната семейна дружка на фамилията Кимбърли Гилфой. Двамата се появиха заедно на коледното парти на семейство Тръмп, а от одобрителните погледи на Доналд и Мелания, може само да предполагаме, че двамата не са просто приятели.

Доналд — младши и съпругата му Ванеса обявиха раздялата си през март тази година. Разводът уж бе по съвместно съгласие, като и двамата съпрузи бяха съгласни да разтрогнат брака си. По-късно обаче се разбра, че Ванеса е оспорила част от условия по разтрогване на брака и е поискала ново споразумение. Преговорите обаче са останали в тайна.

Доналд Тръмп – младши прежали жена си (Вижте каква красавица доведе в Белия дом)

Доналд Тръмп – младши с ново гадже, сн. Инстаграм

Както изглежда бракът окончателно е приключил, а двамата съпрузи не поддържат връзка изобщо. А Доналд — младши дори се появи с новата изгора. За Кимбърли Гилфой се знае, че дългогодишна приятелка на семейство Тръмп, има два брака зад гърба си и едно дете. По професия е адвокат, но освен това работи и в телевизията. Хубавелката е също така бивш модел на „Виктория Сикрет“, работи и с телевизионни продукции. След като Доналд Тръмп става президент, Кимбърли е спрягана за различни постове в неговата администрация. Кимбърли наскоро напусна Фокс нюз, след като избухна скандал, че е замесена в тормоз на работното място. Самата тя обаче опроверга тези слухове и заяви, че е получила покана да работи за една от компаниите на Тръмп, заради което си е тръгнала.

Източник: www.kliuki.net

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар