Home » Любопитно » Добре ли е да симулирате оргазъм?

Добре ли е да симулирате оргазъм?

Жените са истински актриси и твърде малко са тези, които не са разигравали театралната постановка „Симулиран оргазъм“.

Повечето жени поне веднъж в живота си са симулирали оргазъм, други го правят редовно и смятат това за невинна лъжа, която дори помага на връзката им. А обяснението е следното – жената получава обич, внимание и интимна близост, които са ѝ напълно достатъчни, за да се чувства щастлива и без необходимостта да свършва всеки път, докато мъжът е сексуално задоволен и удовлетворен от факта, че е добър в леглото и е задоволил половинката си.

За мъжете женският оргазъм е техният трофей и доказателство, че са добри любовници. Ето защо държат изключително много на него и се стремят към достигането му, дори повече от жените.

Стресът, притеснението по време на секс, физическата и психическа умора са най-честите причини жените да симулират оргазъм, пише rozali.com. Важното е да не се прекалява с „измамата“. Ако превърнете симулирането на оргазъм в навик, то рискувате да провалите сексуалния си живот. В случай, че често ви се налага да влизате в роля, то навярно има някакъв проблем – или половинката ви не знае как да ви достави сексуално удоволствие, или пък това въобще не му е цел, или проблемът е във вас.

С честото симулиране на оргазъм рискувате и да бъдете хванати рано или късно. Колкото и добра актриса да сте, ако партньорът ви е достатъчно наблюдателен лесно може да разбере, че играете театър, най-малкото по липсата на обилно овлажняване. Но в момент на възбуда мъжете приемат като достатъчно достоверна за наличието на оргазъм звуковата индикация – стонове, пъшкане, крещене и приемат положителния ви отговор на въпроса им „Свърши ли?“ за напълно честен.

Според проучване на британски учени огромна част от жените симулират оргазъм, защото не искат или се притесняват да обсъдят с партньора си някои належащи проблеми – липсата на любовна игра и достатъчно силна възбуда, бързото свършване на партньора, незнанието му как да задоволи жената.

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Маскирани мъже откриха огън във Франция (ВИДЕО)

Двама души са арестувани от френската полиция, след като стреляха по кафене в южния град ...

Местан платил 15 глоби за превишена скорост

Лидерът на ДОСТ Лютви Местан има 15 глоби за превишена скорост от 2013 г. досега. ...

Facebook очаква глоба до $5 милиарда

Facebook очаква глоба в размер на най-малко 3 милиарда долара в САЩ заради скандалите с ...

Кола „летя” с 266 км/ч. по „Тракия”

Камери засякоха автомобил, движещ се с рекордните 266 км/ч. Сценарият като на филм се разиграва ...

Велики четвъртък: Целувката на Юда

Всяка година през Страстната седмица слушаме откъси от Евангелието за последните дни от земния живот ...

Каква полза имаме от успели, млади и интелигентни негодници?

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати. Регистрацията ...