Home » Любопитно » Добре ли е да симулирате оргазъм?

Добре ли е да симулирате оргазъм?

Жените са истински актриси и твърде малко са тези, които не са разигравали театралната постановка „Симулиран оргазъм“.

Повечето жени поне веднъж в живота си са симулирали оргазъм, други го правят редовно и смятат това за невинна лъжа, която дори помага на връзката им. А обяснението е следното – жената получава обич, внимание и интимна близост, които са ѝ напълно достатъчни, за да се чувства щастлива и без необходимостта да свършва всеки път, докато мъжът е сексуално задоволен и удовлетворен от факта, че е добър в леглото и е задоволил половинката си.

За мъжете женският оргазъм е техният трофей и доказателство, че са добри любовници. Ето защо държат изключително много на него и се стремят към достигането му, дори повече от жените.

Стресът, притеснението по време на секс, физическата и психическа умора са най-честите причини жените да симулират оргазъм, пише rozali.com. Важното е да не се прекалява с „измамата“. Ако превърнете симулирането на оргазъм в навик, то рискувате да провалите сексуалния си живот. В случай, че често ви се налага да влизате в роля, то навярно има някакъв проблем – или половинката ви не знае как да ви достави сексуално удоволствие, или пък това въобще не му е цел, или проблемът е във вас.

С честото симулиране на оргазъм рискувате и да бъдете хванати рано или късно. Колкото и добра актриса да сте, ако партньорът ви е достатъчно наблюдателен лесно може да разбере, че играете театър, най-малкото по липсата на обилно овлажняване. Но в момент на възбуда мъжете приемат като достатъчно достоверна за наличието на оргазъм звуковата индикация – стонове, пъшкане, крещене и приемат положителния ви отговор на въпроса им „Свърши ли?“ за напълно честен.

Според проучване на британски учени огромна част от жените симулират оргазъм, защото не искат или се притесняват да обсъдят с партньора си някои належащи проблеми – липсата на любовна игра и достатъчно силна възбуда, бързото свършване на партньора, незнанието му как да задоволи жената.

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Армия, полиция и жандармерия ще борят африканската чума

Армия, полиция и жандармерия се включват в борбата с африканската чума по свинете, стана ясно ...

Турската “Златна виза” е мега популярна

Внесените през септември 2018 г. законодателни промени за получаване на турско гражданство улесниха чужденците. Най-много ...

По 250 лева за 44 хиляди първокласници

Две постановления в социалната сфера е приело днес правителството, съобщи социалният министър Бисер Петков. Едното ...

Аврамова: АПИ е спряла продажбата на едномесечни винетки в изпълнение на закона

АПИ е спряла продажбата на винетки с едномесечно действие в изпълнение на закона. Това каза ...

Плевнелиев: Още преговаряме с Volkswagen, нищо не е приключило

България ще продължи преговорите с Volkswagen, за нас процесът не е приключил. Това каза президент ...

Климатичните аномалии, които се случват в България

Температурите, прогнозирани като стойности за 2027 г. през лятото на 2019 г., вече са факт. ...