Home » Зодии » Добър шеф ли сте? Зодията ви ще разкрие
Добър шеф ли сте Зодията ви ще разкрие
Добър шеф ли сте Зодията ви ще разкрие

Добър шеф ли сте? Зодията ви ще разкрие

Казват, че добър служител и лош шеф не са пречка. Но понякога един добър лидер не може да намери подход към подчинените си, пише lady.mail.ru. Астролози смятат обаче, че шефове и служители могат да се нагодят. Просто трябва да подходите към тях според зодията им.

Овните ръководят бодро и вдъхновено. Техните подчинени често работят с голям ентусиазъм, идват по-рано и си тръгват по-късно, без да очакват да получат нещо в замяна. Овните постоянно поставят нови цели на служителите си и не дават възможност за отдих даже и след важна победа.

Телците ръководят служителите си внимателно и предпазливо. Понякога може да изглежда, че те се отнасят към работниците си сякаш са скъпо оборудване – внимателно, но хладно. Това не е обаче съвсем вярно. Телците са много внимателни и се грижат за подчинените си, когато е необходимо. В тихи и спокойни времена, те все пак предпочитат да останат откъснати.

Близнаците управляват доста непредсказуемо и весело. Ако те са ваши шефове, то 100% ще има какво да научите, защото непрекъснато ще трябва да правите всякакви задачи и да обменяте опит с колеги. По-добре е да получавате писмени заповеди от тях, за да избегнете дългите обяснения.

Раците са доста сдържани, точни и се стараят да не обидят никого. Много от представителите на тази зодия не обичат подчинението и затова не дават заповеди, а учтиво питат и деликатно посочват грешките. Те винаги намират причина да оправдаят онзи, който им позволи. Раците избягват хора, които създават отровна атмосфера в офиса.

Лъвовете водят с авторитет и не търпят спорове. Те внимателно подбират колектива, така че от една страна да няма конфликти между подчинените им, а от друга всички да знаят кой е най-мъдрият, опитният и знаещ сред тях. Много хора мислят, че не е добре да се дава акъл на шеф Лъв, но това не е така. Стига препоръката ви да е уместна и разумно поднесена, то има голяма вероятност да бъдете чути.

Девите са отговорни лидери, че даже понякога и прекалено. Предсавителите на този знак често правят грешката да вършат задълженията на подчинените си, за да се уверят, че всичко ще бъде свършено прецизно. Те се стараят да са разумни, а рискът да бъде сведен до минимум.

Везните са внимателни и предпазливи. Те обикновено опитват да имат не само колегиални отношения с подчинените си, но и приятелски. Това обаче в никакъв случай не означава, че те ще бъдат снизходителни към някой, който не върши качествено работата си.

Скорпионите са строги лидери.Те обаче са и много справедливи, въпреки че техните подчинени едва ли биха се съгласили. Шефът скорпион не обяснява защо е взел дадено решение. Вие сами трябва да се досетите от какви принципи се води. С течение на времето логиката му ще ви стане ясна. Повечето му подчинени обаче рядко се задържат на такова работно място.

Стрелците са страхотни шефове, стига работата да е интересна и за самите тях. В такива случаи представителите на знака работят наравно с подчинените си и дават много разумни инстукции. Лошо е, когато Стрелецът не влага душа в работата си. Тогава той прехвърля много от задълженията на заместника си.

Козирозите са много непоследователни в решенията си на работното място. Те обожават да разработват дългосрочни стратегии. Въпреки това те могат да се втурват от една кайност в друга, когато става въпрос за тактика. Козирозите често имат проблеми с подчинените си. От една страна те искат да бъдат харесвани от всички и да изглеждат демократични, но от друга се придържат към авторитарен подход.

Водолеят е креативен лидер. Той търси подход към всеки свой подчинен и се опитва да разпределя задълженията му така, че той да е щастлив. Всеки, който не отговаря на очакванията на Водолея обаче, бързо ще види мрачната му страна.

Рибите гледат да управляват подчинените си ясно и коректно. За тях не се работи лесно, ако сте свикнали да има доизясняване на инструкции, изказвания и да не се спазват договорените условия. От друга страна Рибите понякога са толкова развълнувани и одухотворени, че създават комфортна атмосфера за работа, в която дори най-мързеливият подчинен започва да върши трудови подвизи. Обикновено представителите на този знак предпочитат да имат взискателни асистенти./jenite.blitz

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар