Home » Lifestyle » Диона разкри какво са скрили продуцентите на „ВИП Брадър“ от нас
Диона разкри какво са скрили продуцентите на ВИП Брадър от нас
Диона разкри какво са скрили продуцентите на ВИП Брадър от нас

Диона разкри какво са скрили продуцентите на „ВИП Брадър“ от нас

Диона никак не съжалява, че е отпаднала рано-рано от „ВИП Брадър“. Главната причина за това е, че са излъчени само онези моменти, в които тя е била ядосана и агресивна, без да ни покажат и причините, породили тези емоции у нея.

„Той цял ден ходеше след мен и ме дразнеше, а аз в края на деня е нормално да не издържам и да избухна. Не съм доволна от това, че моите съквартиранти изляха гнева си върху мен. Видяхме как всички те се държат много по-лошо с Кулагин от мен“, отсича младата певица пред в-к „Труд“.

При отпадането си тя даде щит на Ричард. И до днес не съжалява: „Избрах Ричард, защото той беше точно като мен. Съквартирантите го изкарват най-глупавия, най-простия и т.н. Да, наистина той не е много интелигентен и образован, но мога да кажа, че е с много добро сърце и винаги се раздаваше за мисиите. Когато аз бях удобна мишена, така той стана жертва на мъжете. Той заслужава да стигне по-напред в играта много повече от други съквартиранти“.

Диона обясни, че е била доста близка с Мира Добрева и Ваня Костова, но това не е излъчено. Никъде не са дали и това, че певицата е ходила една седмица без грим и без екстеншъни, за да спаси Папи Ханс от мисията да си отреже косата. Не са показали колко много е пеела и танцувала. Денислава твърди, че през цялото време е говорила за своя приятел, че й липсва и за това колко много го обича, но и това е останало непоказано на зрителите. Колкото до това дали са заедно с гаджето й, заедно са.

Любимата й българска звезда е 100 кила – на него иска да прилича в музикално отношение. От световните величия обожава Ники Минаж – „любимият ми изпълнител от горе до долу и искам да бъда като нея някой ден“, отсича рапърката.

Диона е категорична, че няма друга „конкурентка“, която да се занимава само с рапиране. Затова често я сравняват с мъже. Според Диона в поп-фолка би й било по-лесно да се котира, тъй като притежава визуалните качества и защото е млада. Обаче не обича лесното и предпочита да бъде първата в дадена сфера, а не да е една от многото.

Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Фейсбук

loading...

Диона разкри какво са скрили продуцентите на „ВИП Брадър“ от нас
Оценете тази публикация

Вашият коментар

Inline
Inline