Home » България » Динко с нов танк, ще събаря къщи на крадливи роми

Динко с нов танк, ще събаря къщи на крадливи роми

Трети танк влезе парадно в автопарка на ямболския „ловец на бежанци“ Динко Вълев. Той е броил хилядарки за мощната машина и я очакваше с нетърпение да пристигне от Русия. Машината ще се ползва вместо плашило срещу битовата престъпност, разкри Динко.

В сряда вечерта танкът е вече налице и в пълна готовност да брани ямболските села от набези, съобщава „България Днес“.

„Решил съм с тоз танк да събарям къщите на кощуните, дето дръзват да нападат пенсионерите по селата и крадат и бият бабите и дядовците. Ей тъй, за назидание. Ако спипам някой ром или друг да посяга на възрастни хора – отивам и му събарям къщата! Ама изравнявам я със земята, тя и без туй сигурно е незаконна“, люто се закани ямболията.

Динко хич не се е кротнал, след като наскоро стана татко на момиченце. Продължава да се се „възбужда“ от красивите жени и големите машини, твърди самият той. Освен това е обявил война на наркотиците и хазарта, като казва, че ненавижда тези пороци.

Третият танк ще се включи активно и през снежните сезони. Динко основа частна пътна помощ и всяка година вади десетки коли от преспите и помага при катастрофи по големите пътища при нужда.

Освен за ежедневните си нужди танковете са реквизит за видеоклипове. Край тях се снима дори рапърът 100 Кила, който записа песен с Динко. „Добре платен“, както в превод се казва песента, демонстрира голяма част от мобилните притежания в автопарка на Ловеца на хора.

Танковете на Динко не са единствените му бойни машина. Преди две години той добави и боен хеликоптер към колекцията си. С покупките си Динко шокира Великобритания, а тамошният таблоид „Сън“ публикува две страници материал за нашенеца. Според тях Динко ще ползва хеликоптера, за да лови мигранти по границата на България с Турция.

България
Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Руска звезда ухажва Мария, тя отвръща с…

Руска изгряваща звезда публикува в своя Instagram профил новото видео на Мария. Нашумелият наскоро млад ...

Маската 10 ноември

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати. Коментар ...

Танц на боксьорка в кухнята стана хит (ВИДЕО)

Американската боксьорка Аврил Мати публикува в своя профил в Инстаграм видео, на което танцува, докато ...

Намибия се отваря за българския бизнес

Президентът на Намибия покани българския бизнес да инвестира в страната му. Заместник министър-председателят и министър ...

Жена загина при битов пожар във Варна

66-годишна жена е починала при пожар във Варна днес, съобщиха от полицията в морската столица. ...

Този френски не се разбира в Мутростан

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати. Коментар ...