Home » Клюки » Димитър Рачков трепери да не изгуби отново Мария
Димитър Рачков трепери да не изгуби отново Мария
Димитър Рачков трепери да не изгуби отново Мария

Димитър Рачков трепери да не изгуби отново Мария

Димитър Рачков все още си носи обецата от раздялата с Мария Игнатова!

Водещата Мария Игнатова чукна 39 години, а „Господари на ефира“, начело с любимия й Димитър Рачков, спретнаха вълнуваща изненада за нея, пише HotArena.net.

Димитър Рачков трепери да не изгуби отново Мария

Димитър Рачков още се страхува за Мария

Почти цялото предаване беше посветено на празника на Мария, а в студиото с торта се появи и синът й Виктор, писа „Галерия“.

Екипът я поздрави със скеч от най-добрите и забавни образи, в които се е превъплъщавала. Последва прочувствена песен на Роби Уилямс, а Рачков се разплака от емоции и щастие.

Зад кадър обаче останаха недоизказаните причини за неговите сълзи. Преди месеци двойката отново възобнови отношенията си след известен период на раздяла. Вечно усмихнатият актьор преживя тежко липсата на Мария и още не може да повярва, че я държи в обятията си.

Той непрекъснато се страхувал, че може да я загуби, и това не му давало мира. Изглежда му трябва повече време, за да преодолее натрупаните негативни чувства.

Митко е и много ревнив по природа. Това е едно от нещата, заради които Мария му била шута преди година и половина.

Сега комикът опитвал повече да се сдържа, но не можел да понесе мисълта, че актрисата може пак да му изневери. Затова не се отделял от нея и настоял двамата да водят заедно „Господарите“.

Източник: www.kliuki.bg

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар