Home » Lifestyle » Димитър Рачков облажи с половин милион за 7 месеца, комикът удари кьоравото!
Димитър Рачков облажи с половин милион за 7 месеца, комикът удари кьоравото!
Димитър Рачков облажи с половин милион за 7 месеца, комикът удари кьоравото!

Димитър Рачков облажи с половин милион за 7 месеца, комикът удари кьоравото!

От март досега господарят на ефира е направил 13 представления в най-големите градове на страната, а билетите за тях се харчат като топъл хляб. 100-минутните комедийни представления на шоумена преминават при огромен успех, а залите се пукат по шевовете. Билетите на цени от 25 до 50 лева в зависимост от местата се  изчерпвали месец по-рано, а на черно входът вървял двойно по-скъпо. От едно представление Митко прибирал минимум 20 000 лева, а от големите спектакли си докарвал по близо 100 бона. Така общо е спечелил половин милион лева.

„Изкарал съм си всичко с честен труд. Работил съм здраво и не съм крал. Нека не звучи нескромно, но залите са пълни. За мен беше голяма изненада, защото винаги се съмнявам в това, което правя и дали е хубаво или не. Идеята за шоуто беше от преди 2 години, но се проточи във времето. Но и за емн беше изненада, че когато обявихме дата за представлението в НДК ми звъннаха да ми кажат, че онлайн е продадено за 90% от залата. На 18 септември, на рождения ми ден, ще съм в Плевен. Реших да си празнувам рождения ден на сцената. В спектакъла има специален скеч за Гала“ разкри по време на гостуването си в сутрешното предаване комикът.

Преди няколко дни по време на представлението му в град Бургас Рачков оженил двама млади на сцената. Преди спектакъла младоженецът му казал, че с булката са големи негови фенове и го помолил да й предложи брак по време на шоуто му.

Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

One comment

Вашият коментар