Home » Любопитно » Димитър Маринов спал с жената на известен актьор

Димитър Маринов спал с жената на известен актьор

Асен Блатечки и най-популярният в момента български актьор, пробил в Холивуд, Димитър Маринов, са делили една и съща жена, разказват състуденти на двамата във ВИТИЗ, пише „Уикенд“. Става дума за настоящата съпруга на Блатечки – Катерина Горанова, която е актриса, режисьор и също е възпитаник на родната кино и театрална академия.

Маринов, който участва в наградения с „Оскар” за най-добър филм за тази година – „Зелената книга”, всъщност е изпреварил Блатечки, тъй като пръв свалил пет години по-малката от него красавица, докато учили във ВИТИЗ.

„Митьо от София”, както сам се представя артистът, постъпва във ВИТИЗ през 1982 г. заедно с Чочо Попйорданов и Христо Шопов. За Академията го подготвя лично голямата Невена Коканова. Бъдещата холивудска звезда след множество перипетии обаче постъпва чак в края на 80-те, тъй като веднага след като първоначално е приет се налага да отиде в казармата. Вместо да служи на родината обаче попада в затвора, тъй като решава да бяга на Запад, но е заловен на границата с Югославия. В героичната биография на актьора присъства и побой от агентите на Държавна сигурност. След като излиза от килията и преди да емигрира в Америка Маринов се впуска в афери с по-млади свои колежки от ВИТИЗ и от филмовите и театралните среди.

Една от тях е бъдещата съпруга на Блатечки – Катерина Горанова. Техни колеги издават, че Димитър доста упорито ухажвал Катя преди двамата да станат гаджета. Източници на Блиц споделиха, че Маринов говорел с голямо възхищение за потомствената столичанка от известна аристократска фамилия и непрекъснато ѝ носел по една роза, докато най-накрая тя се поддала на чара му. А самият Митко, за когото се твърди, че след спечелването на Оскара умело изгражда около себе си мита за човека, постигнал американската мечта, още преди години се хвалел пред познати, че свалил Катето с чаровната си усмивка и с невероятното си чувство за хумор.

Американската мечта обаче се оказва по-силна от любовта към Катерина Горанова, защото в началото на 90-те Митко бяга в САЩ след презокеанско турне. Той заминава там заради музикален спектакъл заедно с джаз певица Йълдъз Ибрахимова и с колегата си Андрей Баташов. Вместо да се върне с тях в родината си обаче, Маринов решава да остане там и зарязва красивата и талантлива Катя. А след няколко години тя среща любовта в лицето на Асен Блатечки, с който обаче също не и провървя особено успешно.

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Тялото на тази смърт

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати. Римското ...

Бой след 7-часово закъснение на полет (ВИДЕО)

Силно изнервени пътници предизвикаха бой в самолета на американската авиокомпания Delta. Причината е, че полетът ...

2 куршума спрели убиеца Мартин, повдигат му три обвинения

Два куршума в краката са спрели бягството на 21-годишния Мартин Трифонов при залавянето му в ...

Това надхвърля всички възможни гадости

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати. Скъпи ...

Вижте как полицаи принудиха два мощни джипа да карат с 80 км/ч ВИДЕО

Два мощни джипа не смеят да превишат и с км максимално допустимата скорост от 80 ...

Една шепа земя, а проявите на жестокост са потресаващи

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати. Онзи ...