Home » България » Децата на най-богатите ромски фамилии в Бургас се взеха! Вижте само какви екстри имаше на сватбата!
най-богатите ромски фамилии

Децата на най-богатите ромски фамилии в Бургас се взеха! Вижте само какви екстри имаше на сватбата!

Бляскави младоженци от ромски произход събраха погледите на минувачите на Флората в Бургас вчера.

Те увековечиха брачния си ден с фотосесия и клипове в района, които ако бъдат публикувани в мрежата, ще се превърнат в тотален хит, информира „Флагман“. Ромската булка се беше издокарала с пищна синя рокля, богато декорирана със златни орнаменти. Като истинска кралица блондинката с джипси кръв бе украсила главата си с разкошна и изключително масивна корона, инкрустирана със сини камъни, забелязваща се от пешеходната пътека.

А младоженецът – като излязъл от турски сериал – елегантен и с настроение, не отказваше да си направи селфи с помолилите го за това. „Бяха много горди и натокани. Приемаха поздравления и пожелания“, споделят очевидци. Флагман.бг, от където публикуваха и снимки на младоженците от ромски произход, уточниха, че двамата влюбени са наследници на две от най-богатите фамилии в бургаския кв. Комлука.

Невестата е 16-годишна, а избраникът й – 22-годишен.

За тежката си двудневна сватба те запазили луксозен комплекс край морето. Тържествата ще продължат два дни, вчера е била дневната, днес ще е вечерната сватба. За младата двойка е запазени президентският апартамент в предпочитания за подобни събития комплекс на брега. По стaрата турска традиция кралицата на Комлука Айше бе предадена на своя жених Ибрахам от своя най-близък мъж допреди това.

Бащата, братът или чичото на турската булка, връзват червена панделка около талията й, преди тя да напусне родния дом. Цветът е червен, тъй като символизира щастие, късмет, девственост, невинност. На кръста на ромската красавица бе сложен червен пояс с изписано на него „RAMIS”.

Роклята на невестата този път бе бяла и отново много пищна – на етажи, с камъни и цялата блестеше в тон с масивна корона.

Източник: е-вести.ком

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар