Home » Lifestyle » Детето-чудо Крисия разкри най-голямата си болка: Тъжно ми е за Слави Трифонов
Детето-чудо Крисия разкри най-голямата си болка Тъжно ми е за Слави Трифонов
Детето-чудо Крисия разкри най-голямата си болка Тъжно ми е за Слави Трифонов

Детето-чудо Крисия разкри най-голямата си болка: Тъжно ми е за Слави Трифонов

Крисия е родена на 1 юни 2004 г. във Варна в семейството на Марин Тодоров и Ангелина Попова. Живее в Разград, а от есента ще е в София. Има две сестри – Марина и Тифани. На сцената е от 3-годишна възраст, когато започва да се изявява на редица празнични мероприятия в Разград. Истинският й пробив идва с участието й в кастинга за „Шоуто на Слави“, като към днешна дата тя не е част от предаването. През 2014 г. завърши на второ място на детското издание на „Евровизия“. Тя изпълни песента „Планетата на децата“ под акомпанимента на младите пианисти Хасан и Ибрахим.

– Криси, честито! От новата учебна година ще си част от Националното музикално училище „Любомир Пипков“. Какви са очакванията ти?
– Благодаря! Радостна съм, че ще уча в музикалното училище, защото искам да получа професионално обучение в сферата, в която искам да се развивам. Очаквам да ми хареса много и да се запозная с прекрасни хора!
Талантливата Крисия иска да се върне при Слави Трифонов. Ето какво призна детето-чудо

– Трудно ли ти беше да се подготвиш за изпитите и колко време отдели за учене?
– Имах малко време за подготовка, около един месец. Беше ми трудно и притеснително. Не знаех дали ще успея за толкова кратко време да науча материала по солфеж, който беше труден и нов за мен, тъй като никога преди това не съм го учила. Радвам се, че успях да се справя!

– Защо се насочи към джаз и поп пеене?
– Това е стилът в музиката, който харесвам и който съм учила досега. Беше естествен избор. Имам желание и да уча китара.

– Какви емоции те връхлитат, когато се замислиш, че трябва да замениш Разград със София?
– Знам, че няма да ми е лесно да заменя спокойствието и удобството на малкия град с големия и динамичен град София, но се вълнувам много от новото начало! Очаквам промяната да ми се отрази положително и дори нямам търпение! Ще ми липсват близките и любими хора. Госпожата ми по пеене и групата по танци.

– Натрупа ли ти се умора? Успя ли това лято да си починеш и да събереш тен на морето?
– Имах достатъчно време да си почина и не се чувствам уморена, а по-скоро заредена за нови предизвикателства. Бях и на море и си прекарах прекрасно с приятели.

– Със Слави Трифонов вече не работите заедно. С какви спомени оставаш към него?
– Всички спомени, които имам от времето, през което бях част от прекрасния екип на Слави Трифонов, са много силно емоционални и хубави. Благодарна съм на Слави за незабравимите мигове, големите сцени и любовта. Липсват ми екипът и работата с тях. Привързах се към всички през времето, което бяхме заедно. Забавлявали сме се много по време на работа и всички моменти са ми ценни. Ще се радвам много, ако някой ден имам възможност да бъда отново на една сцена с „Ку-ку бенд“ и Слави.

– Всички знаят за страстта ти към пеенето, но разкажи за голямата ти любов към танците.
– Танците са ми страст от много малка, още от 3-годишна танцувам. За мен танците и пеенето вървят ръка за ръка. Танцувала съм модерен балет, спортни танци и хип-хоп сега. Надявам се в София да намеря добра школа, в която да продължа да танцувам, както и да ми остава време за това.
Източник: rabadu.com

Оценките на читателите
Общо: 0 Общо гласували: 0
Коментирай чрез Фейсбук

loading...

Вашият коментар

error: Внимание: Съдържанието е защитено !!