Home » България » Ден на траур: Павликени плаче за загиналите футболисти
Ден на траур Павликени плаче за загиналите футболисти
Ден на траур Павликени плаче за загиналите футболисти

Ден на траур: Павликени плаче за загиналите футболисти

В Павликени е ден на траур заради футболистите, които загинаха в катастрофа в четвъртък. Тежкият инцидент стана на пътя Плевен – Русе, в района на село Горна Студена.

Мъжете, които са от отбора в Павликени, се прибирали от футболен мач. На знак „Стоп“ шофьорът на автомобила не спрял и пресякъл пътя на тир. След тежкия удар колата била смачкана до неузнаваемост и се наложило екипи на пожарната да режат ламарините, за да извадят жертвите.

Жертвите са Димитър Кушев, Генчо Стефанов, Георги Вълчев и Ивелин Ивов. Отивали на мач от аматьорската футболна лига между Павликени и Козловец.

Winbet – най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Всяко едно от момчетата е имало месторабота. Футболът е бил извън трудовите им задължения, заяви кметът на Павликени Емануил Манолов. Той добави, че ще изчакат резултатите от разследването, но човекът, който може най-добре да обясни какво е станало, е шофьорът на камиона.

„Това кръстовище е известно като кръстовище на смъртта. Там често стават катастрофи“, каза Монолов пред Нова тв.

„Тежко е за нас, за целия град, за мен като треньор. Нищо не може да се върне. Наложи се да пътуваме с коли и трите коли тръгнахме веднага след мача. Момчетата, които пътуваха с Ивелин, са останали при техен приятел. Всички после научихме за тази трагедия. Не е пил, карал е нормално, все пак не сме и аматьорски отбор“, заяви треньорът на отбора.

„Те бяха невероятни хора и добри футболисти. Никой не е видял нищо лошо от тях“, добави играч от отбора.
Източник: Спорт Блиц

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар