Home » Свят » Дъщерята на Джобс: Баща ми ме караше да гледам секс сцени
Дъщерята на Джобс: Баща ми ме караше да гледам секс сцени
Дъщерята на Джобс: Баща ми ме караше да гледам секс сцени

Дъщерята на Джобс: Баща ми ме караше да гледам секс сцени

40-годишната журналистка Лиза Бренън-Джобс продължава да разкрива подробности за отношенията си с покойния й баща – основателя на Apple, Стив Джобс. Този път тя каза, че баща й я е принуждавал да присъства на интимни сцени между него и мащехата й, съобщава The Sun.

Този септември предстои да излезе книгата на Лиза „Small Fry“, голяма част от която ще е посветена на отношенията й с милионерския й баща. Журналистката вече сподели с читателите фрагменти от бъдещата книга. Жената каза, че на смъртното си легло Стив Джобс й казал, че мирише на тоалетна. Освен това Лиза се оплаква, че баща й бил алчен и никога не й давал допълнителни пари.

Дъщерята на Джобс каза, че баща й я принуждавал да присъства по време на сексуални сцени с нейата мащеха. Според Лиза Стив целувал и галел новата си съпруга и в същото време забранявал на дъщеря му да напусне стаята. В резултат на това момичето било принудено да остане близо и да гледа сцените.

„Остани тук, ние имаме семеен миг. Важно е да се опиташ да станеш част от това семейство“, й казвал Стив.

Важно е да се отбележи, че според Лиза баща й никога не е демонстрирал сексуално внимание към самата нея. Нито тя, нито майка й някога са твърдели, че милионерът е педофил. Въпреки това майката на журналистката признава, че Стив Джобс многократно осмивал връзката на дъщеря й с момчетата и мръсно се шегувал по сексуалните въпроси.

„Той се държеше неподходящо, защото не знаеше как да се справя по-добре“, добавя майката на Лиза.
Източник: Марица

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар