Home » България » Дариткова: За ГЕРБ ключовата дума е справедливост, ние променихме България

Дариткова: За ГЕРБ ключовата дума е справедливост, ние променихме България

“ГЕРБ е демократична партия, партия ГЕРБ се вслушва в хората. Ключовата дума за нас е “справедливост“ и ние така спечелихме доверието на хората“,това заяви председателят на парламентарната група на ГЕРБ Даниела Дариткова в предаването “Панорама“ по БНТ.

“Важното бе да се приемат предложените промени в устава. Обсъжданията в общинските структури бяха минали. Наложи се да променим част от практиките и политиките, които се свеждаха до битово ниво“, каза Дариткова.

“Ние демонстрираме справедливост и я прилагаме. Искреността ще бъде оценена от българския избирател и това, че ни дават толкова пъти доверието си го доказва. Ние променихме България“, констатира лидерът на ГЕРБ в парламента.

За субсидиите, Дариткова заяви: ‘На този етап нямаме намерение да променяме волята си за намаляване на партийната субсидия. Вероятно ще има вето на президента по този въпрос“.

В продължение на темата за субсидиите, тя коментира: „Имаме 13 милиона по сметката си и това е така, защото управляваме добре финансите си. Ние управляваме не само държавата добре, но и сметката си“.

Дариткова е на мнение, че машинното гласуване произвежда грешки, а след това допълни: “Искаме да избегнем оспорването на местния вот. Ангажиментът ни като управляващи е да гарантираме честен и легитимен вот“.

“Проваленото днешно заседание на Народното събрание, Даниела Дариткова коментира така: “Днешното заседание на парламента се провали заради колегите от опозицията, които най-вероятно не се бяха подготвили за дебати. Такива похвати не правят чест на опозицията. Ние бяхме готови за този дебат. Отчетохме всички проблеми, които представиха пред нас ЦИК и “Информационно обслужване“. Ако искаме да гарантираме правото на всеки гражданин, ние трябва да отменим и преосмислим машинното гласуване. Става въпрос само за машинно гласуване“.

София / България
Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

9 октомври 1974 г. : Умира Оскар Шиндлер

На 9 октомври 1974 г. на 66-годишна възраст умира Оскар Шиндлер. Oскар Шиндлер е немски ...

Цацаров: Незаконен съдебен състав пусна Полфрийман

Министърът на външните работи Екатерина Захариева и главният прокурор Сотир Цацаров се срещнаха с Джон ...

Димитър Пенев със секретна мисия

Легендата на ЦСКА и българския футбол Димитър Пенев бе част от приятна изненада, която колективът ...

Шарапова си спомни за голям кошмар

Руската топ тенисистка и бивша любима на нашия Григор Димитров – Мария Шарапова си припомни ...

Спалети се отдалечава от Милан

Все по-малка изглежда вероятността бившият треньор на Интер Лучано Спалети да застане начело на градския ...

Клиент заспа в такси и прекоси…

Клиент от Единбург заспа в такси и се събуди на другия край на Шотландия, съобщи ...