Home » Любопитно » Дара Екимова нокаутира Сузанита (СНИМКА)

Дара Екимова нокаутира Сузанита (СНИМКА)

Без дори да разбере Дара Екимова предизвика истинска суматоха в социалните мрежи с поведението си и успя за нула време да нокаутира Сузанита, която пък съвсем съзнателно търси начини за привличане на вниманието.

В момента и двете момичета са ученички на по 16 години и произлизат от семейства на музиканти. Също така и двете са тръгнали по стъпките на родителите си и се изявяват като певици. Но приликите между Дара и Сузанита приключват тук.

Наскоро в социалните мрежи се завъртя любопитен колаж с лицата на двете изпълнителки.

Дара Екимова нокаутира Сузанита (СНИМКА)

В коментарите под колажа много потребители на мрежата споделят мнението че Дара е с много елегантно излъчване и възпитано отношение към околните.

Това смятат и посетители на едно от модерните заведения в столицата, където тя е била с приятели наскоро.

Дара Екимова нокаутира Сузанита (СНИМКА)

Бдителни потребители в мрежата пък не пропускат да направят сравнение между „естествената красота на Дара, която няма нито една естетична корекция за разлика от 16- годишната старлетка Сузанита, която не спира да се хвали с кубиците силикон и инжекциите хиалурон“.

Скандалната дъщеря на Орхан Мурад се опитва да привлече вниманието към себе си с всичко друго, освен с певчески талант. В същото време гласовитата наследничка на Дими от „Сленг”, пленява с нежния си глас.

Докато невръстната пловдивчанка предизвика скандал с песента си „Буда и Луцифер”, Дара се зае да припомни една от най-красивите български песни „Мой свят”, като направи немислимото за родния музикален пазар, записвайки дует с баща си, 11 години след смъртта му.

🌓

A post shared by Dara Ekimova (@dara.ekimova) on Apr 5, 2019 at 11:15am PDT

Сузанита не се свени да развява интимния си живот в медийното пространство, докато връстничката й заляга над книгите и учебниците, за да завърши с възможно най-висок бал учебната година.

Невръстната пловдивчанка не спира да се хвали с обувките си за хиляди левове, а Дара инвестира в нови песни, в които има социално послание и загриженост за зависимостта на младите от социалните мрежи.

Едва ли ще дочакаме Орханмуратовата щерка да изпее песните, изпълнявани от баща ѝ, докато Дара Екимова се стяга за втори концерт, в който на 31-и май в централен столичен клуб, абсолютно на живо, отново ще прозвучат вечните хитове, създадени от баща ѝ и група „Сленг“.

Дара Екимова нокаутира Сузанита (СНИМКА)
България
Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Русия замесена в задържането на танкерите?

Британската служба за външно разузнаване МИ-6 и Британският държавен комуникационен център разследват версията, че Русия ...

САЩ прехвърлят в Украйна изтребители Ф-35

Вашингтон ще прехвърли на Украйна няколко изтребителя пето поколение Ф-35. Според американското издание Defense One, ...

Жегата взе жертви в САЩ

В САЩ трима души починаха заради горещото време, обхванало страната, съобщи AFP. Две от трите ...

По-добре малък с Христос…

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати. Братя, ...

Три села пострадаха от копачи на криптовалута

Нов вид кражби на ток – копачи на криптовалута крадат ток от трафопостовете. В търсенето ...

Гринго: Не съм удрял Софка!

„Не съм удрял Софка! Ние много се обичахме! Случвало се е да се караме, но ...