Home » Uncategorized » Червени рейдове в пловдивските райони

Червени рейдове в пловдивските райони

„Знаем, че това е човек,на когото може да се има доверие! Като общински съветник в няколко мандата, той многократно е откликвал на нашите молби и винаги е предлагал решение на проблемите ни“ – с тези думи бе посрещнат кандидатът на социалистите за кмет на Пловдив Николай Радев от своите съкварталци. Той и част от неговия екип посетиха район Западен, за да обсъдят с жителите му темите, които ги интересуват и заедно да потърсят решение на „тесните” места.

Чистотата на междублоковите пространства, неподдържаните зелени площи и редицата необезопасени детски площадки са главните проблеми, които откроиха жителите на Западен. Според тях, към тези истински „язви” тук общинската и районната администрация проявява системна незаинтересованост. За местните това е най- болната тема, стана ясно от разговорите.

„Това бездушно отношение в управлението трябва да бъде прекратено. Ние, социалистите, отстояваме друг модел – администрация, обърната към хората“ – заяви кандидатът за кмет на Пловдив с № 56.

Сигурността в района сериозно тревожи хората, споделиха участващите в срещата. „Патрулиращите служители от „Общинска охрана“ сега са съсредоточени най-вече в централните райони. Настояваме те да се разпръснат във всеки микрорайон и по този начин да се осигури повече спокойствие и сигурността на всички граждани” – заяви кандидатът на левицата за кмет на район Западен – Десислава Йорданова. Тя изтъкна поставянето на видеонаблюдение на всички ключови обществени места и паркове в района като приоритет за управленския екип с № 56.

„Като юрист ви обещавам, че ще защитавам вашите интереси и ще бъда ваш посланик в общинския съвет” – сподели кандидатът за общински съветник от листата на „БСП за България“ Нели Петрова.

Пловдив / България
Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

#Апартаментгейт без край…

ФАКТИ огласява журналистически разследвания от различни медии, защото подкрепя свободата на словото. Два апартамента, една ...

Радан Кънев: Борисов създава фалшиви новини

Борисов да не намесва името ми в собствения си провал да осигури и обезпечи финансово ...

Ето колко е минималната заплата в Северна Македония

Минималната заплата в Северна Македония от 1 декември ще бъде 14 500 денара (малко над ...

Избраха женската кола на годината

На салона в Дубай бяха обявени победителите в конкурса „Световен женски автомобил на годината“. Най-много ...

Никол намери заместник на Гришо

Секс символът Никол Шерцингер изглежда е срещнала нова любов. Напоследък световните таблоиди все повече говорят, ...

Венци Стефанов за Кралев: Лесно е да режеш лентички и да ти се усмихват всички

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов даде своя коментар пред Sportal за последните събития в българския ...