Home » България » Червен бряг: Валери Симеонов спря шумовия терор от циганските сватби

Червен бряг: Валери Симеонов спря шумовия терор от циганските сватби

Благодарение на решителната намеса на Валери Симеонов се спря с шумовия терор от циганските сватби, на който бяхме подложени от две от големите заведения в центъра на Червен бряг. Това заявиха жители на Червен бряг по време на среща вчера вечерта с водача на листата на „Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа)” – Валери Симеонов. На срещата присъстваха и шестата в листата на коалицията Венера Тодорова, както и зам.-председателят на НФСБ Борис Ячев.

Родолюбивата коалиция продължава срещите си с хората по места. Верни на слогана на кампанията „Вместо думи – действия” водачът на листата Валери Симеонов и останалите кандидати за български представители в Европейския парламент представиха пред хората свършеното досега. Именно в дебата за въвеждането на ред в гетата и спокойствието, и тишината по курортите, предприети от Валери Симеонов като вицепремиер, хората в Червен бряг заявиха, че той е показал, че действа и работи.

По-късно, на среща със симпатизанти в Плевен Валери Симеонов беше категоричен, че българските представители в ЕП трябва да следят нещата в зародиш, а не да скачат при свършен факт. И трябва да търсят съмишленици сред останалите държави – най-вече сред източноевропейските, като Румъния, Унгария, Словакия, Чехия, Полша. Присъстващите на срещата го подкрепиха, заявявайки, че българският производител трябва да бъде информиран навреме какво се готви в Европейския съюз като регулация. По думите им досега нито един български евродепутат не е реагирал навреме и адекватно, за да ги уведомява какво се подготвя като директиви.

Хората в Плевен поздравиха Валери Симеонов и НФСБ за приетите през миналата седмица поправки в Наказателния кодекс, които дават възможност на българския гражданин по-решително да защитава дома и собствеността си. Особено важно е за нас, живеещите в малките села на Плевенско, за да се защитаваме от посегателства, заявиха повечето от присъстващите на срещата.

„Патриоти за Валери Симеонов” продължава активно със срещи в Североизточна България в събота и неделя. Коалицията се явява на предстоящите избори за български представители в Европейския парламент с №1 в бюлетината.

България
Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Google изгражда центрове за данни в Тайван

През 2007 г. Google обяви плана си за изграждане на центрове за данни в Азия. ...

Каквото и да говорят неприятелите

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати. Каквото ...

Турция е нанесла въздушни удари

Турската армия е осъществила през нощта въздушни удари в района на сирийско-иракската граница, за да ...

Гриша Ганчев потвърди – Милош Крушчич ще води ЦСКА

Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев потвърди за dsport.bg, че Милош Крушчич ще бъде старши треньор ...

Пендаровски: България няма да блокира преговорите ни с ЕС

Българската позиция за бъдещето на интеграцията на Северна Македония е вътрешен въпрос и няма да ...

Масов фалит на авиокомпании

Поредната икономическа криза е на прага, предупреждават анализатори. Редица фактори за нейното идване вече са ...