Home » България » Чаши с образите на Сталин, Путин и Тодор Живков засенчиха кебапчетата на Бузлуджа! (СНИМКИ)

Чаши с образите на Сталин, Путин и Тодор Живков засенчиха кебапчетата на Бузлуджа! (СНИМКИ)

Хайде на чашите, хайде на семките, хайде на локума! Такива призиви се чуваха по каменистия път, водещ към Бузлуджа днес, по който имаше огромна навалица от хора, отиващи на поляната, разказва Флагман.бг.

Събора на БузлуджаСемките и локумът – добре, но чашите на събора на БСП бяха изненада. Те струваха по 5 лева и бяха с лика на президента Румен Радев, лидера на БСП Корнелия Нинова, както и на Владимир Путин, на някои от тях бяха изписани и популярни послания на Тодор Живков. Всички те се харчеха като топъл хляб, почти колкото кебапчетата.

За срам на всички присъстващи – имаше и чаши с образа на Сталин.

Ракийка на БузлуджаА горе на поляната първите дошли разтвориха софрите. Вестник и върху него хляб, салам, домати и ракия. Наздраве за БСП, се чуваше от всички страни. Имаше и тъпани, и знамена и хоро. Както и малки чавдарчета. Забелязваше се и разнообразие от послания върху червени фланелки.

Членове на БСП си пийваха ракийка и замезваха със салатка докато чакат словото на лидера

Танци, песни хора и превъзбуда при появата на Корнелия Нинова. Тя бе с ръководството на сцената, а вътрешната опозиция в лицето на Красимир Янков, както и наскоро напусналият Жельо Бойчев – сред хората на поляната.

Събор на БСПТам бе и бургаският депутат Николай Тишев, който бе придружаван от цялото си семейство. Звездата на Бузлуджа 2018 Горан Брегович запя ритмите си малко след 13 и купонът започна, но не на неговата сцена, а на опашките за кебапчета.

Боклук имаше на всяка крачка, но организаторите успокоиха, че утре всичко ще е излъскано с усилията на местната организация БСП Казанлък.

Не, това не е вестник Работническо дело, познат ни от Соца, а специално издание за събора на Бузлуджа от 7 юли 2018 година. „Трудът“ не бе оценен подобаващо и захвърлен на поляната

Вестник Работническо делоМалко след 15 ч. поляната остана празна, а Бузлуджа самотна- ту в слънце, ту в мъгла.

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар