Home » Истории » Cекс робиня проговори: Принуждаваха ме да спя с…
Cекс робиня проговори Принуждаваха ме да спя с...
Cекс робиня проговори Принуждаваха ме да спя с...

Cекс робиня проговори: Принуждаваха ме да спя с…

Жена, подмамена да замине за Великобритания под претекст, че ще работи като модел там, разказа как е попаднала в лапите на трафиканти на хора на Острова. Тя е румънка и е била отведена от страната си преди 10 години. Заплашили ли я, че ако не иска да работи в публичен дом, семейството ѝ ще бъде избито, предава Daily Mail.

Жената, наречена Хелена, била принудена да прави секс с непознати, когато била на 20 и не взимала нищо от печалбата, докато сводниците ѝ взимали всичките 120 паунда на час от клиентите. Разказвайки за истинския кошмар, който преживяла, Хелена разкрива, че всеки ден ѝ давали кокаин докато накрая се пристрастила.

Пред изданието тя разказала как е попаднала в този капан: „Животът ми в Румъния беше труден, но нищо не можеше да се сравни с това, през което преминах в последните 10 години. Беше истински ад“. Когато пристигнала във Великобритания, все още мислейки си, че ще работи като модел, тя позирала за еротични снимки в оскъдно бельо. След това снимките ѝ били пуснати в секс сайт, а когато ѝ казали, че няма работа като модел, получила сметка от 3000 паунда – за апартамента, в който живяла и за самолетния билет, пише факти.бг.

„Някой, който познаваше семейството ми, ми каза, че съм красива и че мога да пробия в модния свят. Той каза, че няма шанс това да стане в Румъния, но той можел да използва връзките си да ми осигури договор в Англия. Бях само на 20 и не исках да живея бедно и да гледам семейството си бедно, затова грабнах тази възможност. Мислех, че е шанс да започна нов живот“, признава тя.

Хелена била отведена в апартамента от същия човек, а там имало още три момичета. На всички било казано, че трябва да плащат наем от 500 паунда на седмица. Той обаче ги успокоил, че те ще работят толкова много, че няма да имат проблем с плащанията. Тогава започнала и историята ѝ с наркотиците. На втория ден в Обединеното кралство тя отишла на фотосесия, по време на която я накарали да позира по бельо. Когато казала на въпросния мъж, че не се чувства удобно, той ѝ дал хапче, която „да я отпусне“. „Мислех, че се опитва да ми помогне“, разказва Хелена. След като ѝ било казано, че трябва да плати 3000 паунда, снимките ѝ се появили с сайт за проститутки, където имало и цена за нея. Документите ѝ били отнети от хазяина, който щял да ѝ ги върне, когато си плати. Дали ѝ работа като масажистка, но съвсем скоро се оказало, че всъщност трябва да прави секс с мъж, след като ѝ дали бял прах, който отново „да я отпусне“.

„След това се чувствах много зле, защото не беше каквото очаквах. Казах им, че не искам да го правя отново. Тогава те започнаха да ме изнудват. Казаха, че ако не правя каквото ми кажат и не си изплатя дълга, ще убият цялото ми семейство в Румъния“, разказа тя. Давали ѝ още и още кокаин докато не се пристрастила, като през това време дългът ѝ нараснал. В крайна сметка била спасена от клиент англичанин с връзки в подземния свят, който ѝ помогнал и миналата година румънците, които я държали като пленница, я освободили. За съжаление, нейната история не е единствената.

Съществува статистика, според която всяка година около 40% от жените, жертви на трафик във Великобритания, са румънки.

Марица

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Черната вдовица или как нито едно зло не остава ненаказано

„Черната вдовица“ или как нито едно зло не остава ненаказано

Престъплението, заради което 49-годишната „черна вдовица“ от американския щат Флорида, ще прокара остатъка от живота ...

Излъгана съпруга хванала мъжа си с невръстната детегледачка, а след това.... (СНИМКИ)

Излъгана съпруга хванала мъжа си с невръстната детегледачка, а след това…. (СНИМКИ)

36-годишната Сами Маршал от Уелс се оженила за 48-годишният сега Анди Телфорд през 2010 г. ...

Златната Християна Тодорова разплака мрежата: Изповедта й ще ви хване за сърцето! (виж тук)

Златната Християна Тодорова разплака мрежата: Изповедта й ще ви хване за сърцето! (виж тук)

Християна Тодорова е в Пуерто Рико, където обучава тамошните гимнастички! Златното момиче Християна Тодорова просълзи ...

Млада жена взриви мрежата с болезнената истина за нещата, които са в състояние да разрушат и най-здравия брак

Млада жена взриви мрежата с болезнената истина за нещата, които са в състояние да разрушат и най-здравия брак

Един на пръв поглед обикновен пост на млада разведена жена взриви интернет. Болезнените истини, които ...

Войник спаси красива еврейка от лагер на смъртта, но не можа да я пусне на свобода и реши да... (СНИМКИ)

Войник спаси красива еврейка от лагер на смъртта, но не можа да я пусне на свобода и реши да… (СНИМКИ)

Историята на 97-годишният Джон Макей и 93-годишната Едит Щайнер е достойна за филмова лента. Двамата ...

Алчността на една бъдеща булка потресе мрежата

Алчността на една бъдеща булка потресе мрежата

Жената предизвика разгорещен дебат онлайн, когато разказа за ситуацията, в която се намира, в онлайн ...