Home » Любопитно » Бунт срещу Жени Калканджиева. Изгониха я от…

Бунт срещу Жени Калканджиева. Изгониха я от…

Преди броени дни, на финала на ревюто и благотворителната кампания „АКТИВНО ДОБРО“ Жени Калканджиева се нахвърли с обидни думи към Миглена Каканашева-Мегз.

Реакцията на шестата по красота в света не бе приета никак радушно не само от присъстващите на ревюто, но и от потребителите в социалните мрежи. След появата на видео, запечатало грозната сцена между двете дизайнерки, Калканджиева бе нападната от гневни потребители, които я затрупаха с безпощадна критика, осъждайки вулгарното ѝ поведение. Повечето се възмущaват най-вече заради събитието, на което избухна скандала, защото ставаше дума за благородна кауза със силно послание.

Постъпката на Жени Калканджиева предизвика огромно недоволство във Facebook. Макар да е позната с острите си мнения, този път брюнетката прекали, смятат интернет потребители.

Ситуацията за Мегз се оказа добре дошла, защото след финала на инициативата, прoфилът в Instagram на скандалната дизайнерка прегря от коментари в нейна подкрепа.

За разлика от Жени Калканджиева, която е остро осъждана от потребителите, Каканашева, оказала се в позицията на жертва, поне засега се ползва с одобрението на виртуалните си познати.

В нападките към Калканджиева не пропусна да се включи и Любомир Жечев, който познаваме от „Къртицата“, а също и покрай скандала с добавката за отслабване на Ричард Величков. Жечев е стар враг на Жени.
Припомняме, че влогърът неведнъж е докарвал до сълзи и истерия Калканджиева с изказванията си по време на участието им в „Къртицата“.

Най-острият коментар за Жени обаче, дойде от официалните блогъри на събитието – ATIDORA, които вече пета година коментират модното събитие.

„Много ни се иска от този случай да си извадим поука и хора като Жени Калканджиева, позволяващи си да покажат такъв ярък непрофесионализъм, да не бъдат повече част от модния бизнес“, написаха те, а гръмките им думи бяха споделени и от страницата на Седмица на модата, което показва позицията и на организаторите на събитието.

България
Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Димитър Пенев със секретна мисия

Легендата на ЦСКА и българския футбол Димитър Пенев бе част от приятна изненада, която колективът ...

Шарапова си спомни за голям кошмар

Руската топ тенисистка и бивша любима на нашия Григор Димитров – Мария Шарапова си припомни ...

Спалети се отдалечава от Милан

Все по-малка изглежда вероятността бившият треньор на Интер Лучано Спалети да застане начело на градския ...

9 вида секс, които харесват жените

Ако сексът се свеждаше до чисто физиологично удоволствие, за него нямаше да се разсъждава повече, ...

Щайнмайер изненадан от Украйна

Президентът на Германия Франк – Валтер Щайнамйер е изненадан от реакцията на украинските граждани спрямо ...

Експерт: Не вземайте бързи кредити

С оглед на разпространяващите се индикации за възможна евентуална бъдеща световна икономическа криза и рецесия ...