Home » България » Борисов: Цветанов си го обичам като дете

Борисов: Цветанов си го обичам като дете

“Яд ме е и ме е срам заради скандалите с имотите. Изход има и това се прави в момента. Всеки, който не е мислил с главата си и е попаднал в скандал, ще си понесе най-тежкото наказание и отговорност. Подаването на оставка е половината от работата. Аз мога да гарантирам на българските граждани, че няма да остане ненаказан човек“, заяви министър-председателят Бойко Борисов в предаването „Панорама“ по БНТ.

“Или ще върнат парите, или ще има конфискация. Тези, които са злоупотребили, ще им се търси отговорност. Аз нито веднъж не отидох на гости на някой мой министър, колега или кмет. Ако бях отишъл, сигурно щях да взема мерки много по-рано. Мога да ви уверя, че докрай ще се направи всичко, за да се възстанови справедливостта. Това се прави в момента. Сгрешил съм, че не съм се поинтересувал. Аз съм се родил и живея в дома си в Банкя и там ще си умра. Аз не съм позволил един лев да се даде един лев, там където обитавам. Единственият изход от ситуацията е справедливост. Виновните ще се отказват ли от къщи и апартаменти, не знам“, изригна Борисов.

“Другите, които са били на власт са взимали огромни сгради с асансьори. Нашите опоненти също имат къщи за гости. Изведнъж да ми сложат етикет и на партията ми, заради няколко човека, няма да го бъде. Ние ги знаем, че другите са маскари. всички национални катастрофи стават, когато БСП и БКП управляват“, добави премиерът.

“ГЕРБ трябва да съществува само ако е чиста дясноцентристка партия и така ще си остане. Аз съм си дете от народа. Много брутално ще действам. Нека да минат изборите, за да не ги разстройвам“, категорично заяви Бойко Борисов.

Аз Цветанов си го обичам като дете. като министър си заложи главата и свърши много работа. С това, което направи, заличи всичко добро, което бе направил. Голяма щета ни се нанесе. Но аз изводите съм си ги направил“, каза още Борисов

„Диктатура в България? Всеки може да излезе да ме напсува и го правят от сутрин до вечер. Само дето не съм дал да ми ударят два шамара“, възмути се Борисов. „Изкарвам си мандата, прибирам се в партията. Ще дам път на много млади хора“, завърши той.

София / България
Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Дясната дилема – Мая или Йорданка

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати. В ...

Издирват 18-годишен избягал затворник. Виждали ли сте го?

Полицията издирва 18-годишен затворник, който днес е избягал от затворническото общежитие в Смолян, съобщиха от ...

Коритаров: Граф Игнатиев има огромна роля за обесването на Левски

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати. Вместо ...

Българският Спайдърмен: 13-годишен изкачи 60-метрова сграда за 3 минути (ВИДЕО)

13-годишният Николай Русев от Пловдив успя само за 3 минути да изкатери 60-метровата сграда на ...

Изпълкомът се събира днес за Дерменджиев

Хората от Изпълкома на БФС се събират днес на извънредно заседание в 15:30 часа. В ...

Сайтът на БФС се срина, подозират хакерска атака

Сайтът на Българския футболен съюз се срина днес преди обед. Онлайн страницата не работеше, а ...