Home » България » Борисов: Чудя се какво ли ще прави БСП, когато се пенсионирам

Борисов: Чудя се какво ли ще прави БСП, когато се пенсионирам

Чудя се какво ли ще правят от БСП, когато се пенсионирам. От сутрин до вечер все Бойко им е в устата. Ако вземе да падне някоя комета, сигурно ще кажат, че пак Бойко е виновен. Това заяви министър-председателят Бойко Борисов по време на по време на осмата политическа академия на Жени ГЕРБ, която се провежда във Велико Търново, съобщи novini.bg.

,,Сега в момента приказват как имало договорка между ГЕРБ и ДПС. Няма абсолютно никаква договорка. Никога не сме правили нещо тайно за разлика от БСП, които многократно са били в коалиция с ДПС. Ние никога няма да влезем в коалиция с тях. Така че това не е нито договорка, нито някаква далавера, а действие на отговорни политически партии“, заяви Борисов по адрес на обвиненията на опозицията, че има тайно съглашателство между двете партии най-вече заради опрощаването на дълговете на различните вероизповедания у нас.

,,Нека да излезе Нинова, не че поставям условия де, но нека да излезе и да каже, че никога повече от БСП няма да влизат в коалиция с ДПС. Тогава гледайте какво гърчене ще започне“, допълни още премиерът.

,,Със САЩ работим изключително добре. Правим всичко възможно, като добри партньори, да имаме въоръжение, което да е съвместимо не само с армиите на НАТО, но и да повиши възможностите ни като страна партньор. В отношенията си със САЩ, с Русия, с НАТО, с ЕС подхождаме партньорски и в интерес на България“, посочи още Борисов.

,,Никой повече от нас не е зависим от Черно море. България печели милиарди от туризъм и не ни е все едно дали там ще се напълни с бойни кораби и ще се водят бойни действия. В Монако или на Сен Тропе няма кораби, нали? Ето защо балансираните ни отношения с Русия в това отношение са много важни, уточни премиерът Борисов.

България
Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

MH17: ще научим ли някога цялата истина?

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати. Цели ...

Над 200 гайдари и Валя Балканска откриват Роженския събор

Изпълнения на над 200 гайдари, ансамбъл „Родопа“, Валя Балканска и Петър Янев ще звучат на ...

Директорът на Военна информация подаде оставка

Директорът на „Военна информация“ бригаден генерал Пламен Ангелов подаде рапорт за освобождаване от длъжността. Това ...

Сценарист от Шоуто на Слави каза истината за машинното гласуване пред ФАКТИ

Вчера в Народното събрание на първо четене бе отменено машинното гласуване за местни и парламентарни ...

Корупцията е справедливост

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати. Една ...

Комисията по отбрана одобри сделката за F-16

Комисията по отбрана одобри сделката за закупуването на изтребителите F-16 с 13 гласа „за“ и ...