Home » България » Борисов: Чудя се какво ли ще прави БСП, когато се пенсионирам

Борисов: Чудя се какво ли ще прави БСП, когато се пенсионирам

Чудя се какво ли ще правят от БСП, когато се пенсионирам. От сутрин до вечер все Бойко им е в устата. Ако вземе да падне някоя комета, сигурно ще кажат, че пак Бойко е виновен. Това заяви министър-председателят Бойко Борисов по време на по време на осмата политическа академия на Жени ГЕРБ, която се провежда във Велико Търново, съобщи novini.bg.

,,Сега в момента приказват как имало договорка между ГЕРБ и ДПС. Няма абсолютно никаква договорка. Никога не сме правили нещо тайно за разлика от БСП, които многократно са били в коалиция с ДПС. Ние никога няма да влезем в коалиция с тях. Така че това не е нито договорка, нито някаква далавера, а действие на отговорни политически партии“, заяви Борисов по адрес на обвиненията на опозицията, че има тайно съглашателство между двете партии най-вече заради опрощаването на дълговете на различните вероизповедания у нас.

,,Нека да излезе Нинова, не че поставям условия де, но нека да излезе и да каже, че никога повече от БСП няма да влизат в коалиция с ДПС. Тогава гледайте какво гърчене ще започне“, допълни още премиерът.

,,Със САЩ работим изключително добре. Правим всичко възможно, като добри партньори, да имаме въоръжение, което да е съвместимо не само с армиите на НАТО, но и да повиши възможностите ни като страна партньор. В отношенията си със САЩ, с Русия, с НАТО, с ЕС подхождаме партньорски и в интерес на България“, посочи още Борисов.

,,Никой повече от нас не е зависим от Черно море. България печели милиарди от туризъм и не ни е все едно дали там ще се напълни с бойни кораби и ще се водят бойни действия. В Монако или на Сен Тропе няма кораби, нали? Ето защо балансираните ни отношения с Русия в това отношение са много важни, уточни премиерът Борисов.

България
Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Усмивката на куче, целунато от котка, покори мрежата (ВИДЕО)

Доволното „лице” на това куче несъмнено ще внесе малко радост в този сив и мрачен ...

Племето на Винету

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати. Завчера ...

Лейбъристите обещават революция, ако…

Британската Лейбъристка партия обещава радикални промени, ако спечели парламентарните избори на 12 декември, предаде АР. ...

От ЦСКА изплатили целия си дълг към държавата, твърди синдик Дора Милева

Синдик Дора Милева, която се грижи за коректното изплащане на сумите към кредиторите на ЦСКА, ...

Радев: Да обединим усилия за по-бързо изграждане на МИУТ

Българското правителство и държавите от региона следва да обединят усилията си за по-бързото изграждане на ...

Чакахме Батман и Супермен – получихме Гешев, Цацаров и Пеевски

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати. Организираното ...