Home » Свят » Борат ли? Вижте как живеят богатите в Казахстан! (СНИМКИ)
как живеят богатите в Казахстан

Борат ли? Вижте как живеят богатите в Казахстан! (СНИМКИ)

Когато повечето хора чуят да се говори за Казахстан, вероятно първата асоциация, която изниква в съзнанието им е комичният образ на Борат и селото от легендарната лента на Саша Барън Коен.

Реалността в бившата съветска република обаче, е съвсем различна, а впечатлението, което остава у зрителя, особено след като е гледал сатирично-комичния филм на Коен, не се доближава и на метър от истинския начин на живот, който водят жителите на страната. Ако прегледате снимките, които богаташите от Казахстан качват в профилите си във Facebook, ще останете изненадани от живота, който водят и луксът, в който тънат.

Богатите наследници в централноазиатската република могат да се похвалят със свръхлуксозни автомобили, дизайнерски облекла и невероятен лукс във всекидневния си живот.

И въпреки че този край на света трудно се асоциира с лукс, в книгата „The Silk Road“ може да се види, че има и такива, които се къпят в несметни богатства. Там се споменава как един финансов съветник на местен олигарх купил на 4-годишния си внук вила за 53 милиона евро.

Привилегированите единици обичат да се хвалят във Facebook и Instagram с притежанията и дейностите си. Много от тях изглеждат сякаш нямат навършена възраст да получат шофьорска книжка, но въпреки това постоянно позират зад воланите на суперскъпи спортни автомобили.

В страниците редовно се появява 20-годишният Димаш Адилет, за когото така и не става ясно откъде се е сдобил с богатството си.

В Instagram профилът на супербогатия млад мъж има множество снимки, на които се вижда охолният и разточителен начин на съществуване, на който се радва богатият казахстанец.

„Нищо не може да спре човек с правилно отношение да постигне целите си. Нищо на света не може да помогне на човек с погрешно отношение“, ръси мъдрост той под снимка, на която седи в поршето си.

На друга, Димаш е седнал в супер лъскаво спортно Audi.

Повечето богати наследници държат профилите си заключени, но има и такива, които откровено се хвалят със своите име и богатство.

Една от тях е и Гулнара Каримова, модна дизайнерка и дъщеря на узбекистанския диктатор Ислам Каримов, която ненадейно изчезна от обществения живот през 2014 г.

Казахстан

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар