Home » Клюки » Бомба в Новини365! Папараци хванаха Заки и младото му гадже на плажа в Синеморец (СНИМКИ)
Заки и младото му гадже

Бомба в Новини365! Папараци хванаха Заки и младото му гадже на плажа в Синеморец (СНИМКИ)

Личният живот на бившата поп звезда Заки от години е обвит в мистерия.

В светското пространство отдавна се шушука, че някогашният певец от „Авеню“ и ментор в „Х Фактор“ е безразличен към жените и харесва мъже, но неговите гаджета се пазеха в тайна. Той никога не е отричал, че е хомосексуален, но не е и афиширал. Неотдавна Заки бе забелязан в компанията на мистериозен младок в столичния „Сити Маркет Център“, а преди дни фенове попаднаха на любовната идилия на 51-годишния Заки със същия младеж на плажа в Синеморец, пише Уикенд.

Двамата мъже бяха избрали за лятната си ваканция по-спокойно морско градче с надеждата, че там няма да се изсипе столичният хайлайф, който да ги одумва месеци наред.

Дипломираният спец по интелектуална собственост откара до самия плаж последното си гадже с лъскав бял „Ягуар“. Менторът паркира возилото си на метро от брега на морето, за да го държи под око. Мистериозният спътник на Заки слезе от скъпарската кола само с четиво за плажа, а певецът нарами сака с плажните принадлежности. За да не привличат вниманието на останалите, двамата избраха един от крайните чадъри и опънаха шезлонгите си под него. Касиерът, който събира парите за чадъри и шензлонзи, веднага отиде, за да вземе 20 лева.

В този момент Заки тъкмо омотава хавлиената си кърпа около кръста и си събува бермудите, за да си обуе банския.

За да отпрати натрапника бързо бърка в чантата и подава сумата. След това обува банския и отива да се разхлади в морето. След това ляга на шензлонга, за да събира слънчеви лъчи. От време на време младежът палаво протяга ръка към Заки и го гали по рамото. Когато слънцето изчезва певецът отива до близкото заведение и след малко се връща с бутилка бяло вино и две пластмасови бутилки, отбелязва седмичното издание.

Заки от Авеню

Заки и младото му гадже

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар