Home » България » Близки на Дарина убедени: Аудиозаписи ще заковат Викторио за предумишлено убийство, заканил се е да…
Близки на Дарина убедени: Аудиозаписи ще заковат Викторио за предумишлено убийство, заканил се е да...
Близки на Дарина убедени: Аудиозаписи ще заковат Викторио за предумишлено убийство, заканил се е да...

Близки на Дарина убедени: Аудиозаписи ще заковат Викторио за предумишлено убийство, заканил се е да…

Валерия разкри какво е подсказвало за жестоката трагедия, дни преди да се случи!

„Има аудиозаписи, на които заплашва Дари, че ще инсценира катастрофа или ще я бутне докато простира. Дари се страхуваше за родителите си и затова не подаде жалба до полицията“. Това разкри Валерия – близка на семейство Министерски, предава Нова тв.

Лелята на убитата Дарина също проговори за ситуацията преди трагедията. „Детето си беше стресирано в последно време. Непрестанно плачеше. Викторио не даваше на Дарина да контактува с приятелките си. Тя вече нямаше такива. Където и да излизаха, винаги бяха само с неговите приятели. Вижте даже снимки от тържества. Няма никакви нейни приятелки. Не искаше да я дели с никого. Мислеше, че хората ще се опитат да застанат между тях“, разкрива Таня Найденова.

Тя призна, че известно време е спала при Дарина, защото момичето се е страхувало за живота си. „Родителите й бяха на екскурзия и ние гледахме да не я оставяме сама“, заяви Найденова.

„Не е имала против той да вижда детето. Даже искаше да отидат и да се споразумеят и регламентирано да си вижда Никол“, добави лелята на Министерска.

Близки на Дарина убедени: Аудиозаписи ще заковат Викторио за предумишлено убийство, заканил се е да...

„Той не я обичаше, беше някакво чувство за собственост. Не искаше никой да дели детето от него. Родителите каквото и да поискат, няма детето им да бъде живо. Ваня и Жоро искат просто да изпратят детето си спокойно“, заяви Валерия. Тя потвърди информацията за жалейките от профила на Викторио – той е публикувал две жалейки дни преди да ги убие. „Те са били за тях, няма друга причина. Всичко е планирано“, добави семейната приятелка.

Източник: www.blitz.bg

Оценките на читателите
Общо: 0 Общо гласували: 0
Коментирай чрез Фейсбук

loading...

Вашият коментар

error: Внимание: Съдържанието е защитено !!