Home » Свят » Близка на Шумахер разкри тайна, на която се диви целият свят!
Близка на Шумахер разкри тайна, на която се диви целият свят!
Близка на Шумахер разкри тайна, на която се диви целият свят!

Близка на Шумахер разкри тайна, на която се диви целият свят!

Със сигурност едва ли има фен на Формула 1, който да не се интересува живо от състоянието на легендата  Михаел Шумахер. Той удари тежко главата си в камък по време на ски-ваканция в Мерибел през 2013 г. и оттогава рядко излиза актуална информация от семейството му за здравето му.

Много медии правят редовни опити да се доберат поне до трошичка информация, но близките на Шуми пазят ревниво в тайна състоянието му. А в крайна сметка говорителката на семейството му Забине Кем разкри защо все пак е наложено такова медийно ембарго около бившия германски пилот.

Причината е, че още преди тежкия инцидент Шуми е искал просто да изчезне от публичното пространство и да живее спокоен живот. Тя е заявила това неофициално пред репортери на организирано събитие преди две години, но чак сега думите ѝ придобиха популярност заради английските таблоиди.

„Като цяло медиите никога не са имали достъп до личния живот на Михаел и жена му Корина. Когато той ходеше в Швейцария на почивка, там никой не го третираше по различен начин, беше си обикновен човек. Един път, когато си говорехме дълго и обстойно с него, той ми обяви, че мечтата му е просто да изчезне от публичното пространство.“

„Тогава ми каза: „Може да не ми звъниш в следващата една година, аз просто изчезвам“. Мисля, че тайното му желание беше това да е възможно да се случи един ден. Точно затова и сега искам да уважа желанията му и да не позволя никаква информация от семейството му да изтича в публичното пространство“, обявила Кем, цитирана от „Мирър“ и „Сън“.

В момента Шуми се възстановява в имението си в Женева, като неотлъчно до него е съпругата му Корина. Той е заобиколен от екип от множество лекари, светила в сферата си, като според неофициални данни лечението му струва от порядъка на 150 хил. евро седмично.

Източник: www.blitz.bg

Коментирай чрез Фейсбук

loading...

Близка на Шумахер разкри тайна, на която се диви целият свят!
Оценете тази публикация

Вашият коментар

Inline
Inline